[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.3.2010 22:33:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

sinskaT -> RE: ljubosumje... spet... z grizenjem :(... (26.3.2010 9:19:13)

Tudi pri nas je bilo včeraj prvič (upam, da zadnjič!), da je tamala iz jeze/ljubosumja/? ukriznila tamaučija v prstek na nogi. Sicer ni bilo poznat ampak sem bila tisti moment tako šokirana, da sem najprej dala malega atiju, s tamalo pa sva šle na ohlajanje v predsobo. Sem se sklonila k njej, jo objela in razložila, da to malega bratca boli in je žalosten. Da saj ga ima rada in si sigurno ne želi povzročat bolečine. In da ne sme več to delat. Vprašala sem jo kaj je narobe, pa mi je odgovorila "mami tisi me" (prevod mami stisni me). Tako sem ugotovila, da je takšna v momentih, ko me najbolj potrebuje, jaz pa se ji očitno nisem dovolj posvetila..ne vem, razmišljam kako bi preprečila, da se to ponovi... 

kristinaj -> RE: ljubosumje... spet... z grizenjem :(... (26.3.2010 10:26:24)

naš revček jih tudi faše od tavelike... ali ga porine, tako na fino od zadaj, da se revček ja udari, ali ga ugrizne v rokico in to naredi tako hitro, da tudi če si zraven ne moreš pomagat, kot samo zakričat.... se je pa tamali že navadil in včasih joka tudi če ga ne boli.. scrtlanko...

kdaj se bo končalo ne vem... jaz jih skupaj ne morem pustiti, ker v 5min jih dobi... bog ne daj kakšno igračko posodit in kar vzame mali v roke takoj hoče tudi ona....

kdaj bo mimo in se bosta lahko skupaj igrala....???? niti ne vem več kako odreagirat..enkrat kričim ku beštja z gozda, drugič samo povem,tretjič sem tiho... nisem dovolj pametna...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.3.2010 10:47:57)

naja78 -> RE: ljubosumje... spet... z grizenjem :(... (26.3.2010 17:39:41)

ojla.
jaz pa bom napisala kar kontra.
če bi še 1x to naredil,bi jaz dobesedno velikega odnesla ven,in popizdila.ne bi se nad njim znašala s tepežem ampak bi pa res kar malo "zjala"in mu zagrozila,da če še 1x to narediš,.......

zdej se uprašat,da mu to ne bpo ratalo všeč in bo to naprej delal,torej moraš pravilnao ****.in stat za tem.

pr nas je primer ko kar na lepem,že 1000000x povedano hodi za kužikami in v njih goni avtomobile.
pr nas sledi kazen,sedi in se mora kužikam oparvičit-SAM !!!(upam,da ne bo zmerjanja ker je to pač pes ampak so  naši člani).
itak ga potem pohvališ,in ga potem stisneš in mu dat vedet da si vesela ker je to naredil-se opravičil in objel malega.

pokaži mu,da si tudi ti lahko fejst jezna.ker kaj bi pa bilo,če bi danes za vsako piz..... objel otroka ko bi kaj narobe naredil.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]ne evm moje mnenje.

pri nas pomaga,sicer za kak mesec ampak je vsakič boljše.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.3.2010 17:58:54)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.3.2010 21:36:41)

Stran: [1]