frutka_ -> Kolikokrat dnevno preoblačite svoje malčke?! (10.7.2005 22:33:10)
|
No, malo ste me potolažili. Vidim, da ni samo naš mali packunček.:angel::duda::angel: Gina, Filip je tudi že od malega bil "čist" otrok ali kako naj napišem. Nikoli ni polival, morda je vsega do zdaj bruhal ali prek vrgel petkrat:zmeden:, prav tako se ni slinil. Le pri hranjenju se takooo zelo umaže. Pa običajno ga ravno v trenutku ko papca maslo glava zasrbi in se praska...VSE lase ima zlepljene. Poskuša že samostojno piti iz skodelice kar mu uspeva vendar se še polije. Zara vidve tudi poskušata? Seveda ga preoblečem, ker je moker. Kadar pa gremo ven in se usede kjerkoli na karkoli (je v fazi, ko je zanimiv VSAK prav najmanjši kamenček, ki ga je potrebno vzeti pod drobnogled) in ko se v peskovniku kadi od peska ga ziher preoblečem, ker se sicer doma pesek pojavlja prav povsod, največ pa ga je v zavihanih hlačnica:( Tako ga običajno preoblečem po vrtcu ali po sprehodu. Seven, danes sem videla eno tako luštno deklico, ki pa je bila takooo umazana, da je še gips, ki ga je imela na roki bil temno sive barve.:)-:)- Obvezno pa gre vedno čist v posteljo (to pa je moja mala manija, da ne bi kdo umazana legel v posteljo). No, torej ne pretiravam. Sem že pred časom hotela vprašat, ker sem mislila da malce pretiravam. LP vsem miškam in mišonom:miska::miska::miska:
|
|
|
|