|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
9.5.2010 19:51:30   
BabyKitty
Dober večer punce!

xoxox pojdi na urgenco, če še nisi šla... poskrbi zase! user posted image Žal mi je, da se ti to dogaja in upam, da se bo vse poštimalo!

Arwenko in alma82 meni se je tudi zdelo, da znaki izginjajo... ampak potem sem ugotovila, da malo niha, en dan ja, drug dan ne... tako da pomoje brez panike...

GITA14 dobrodošla user posted image user posted image in seveda čestitke... verjetno si prehodila hudičevo težko pot, da si sedaj med nami user posted image user posted image

KOLIBRI bolečine v jajčnikih so menda normalne, mene je tudi kar precej bolelo...

Jaz se pa opogumljam, da povem doma veselo novico... povedala sem že sestri, ki mi je rekla KONČNO! in me dvignila v luft user posted image tašča tudi že ve... moj je rekel, da je še ni v življenju videl tako vesele... sedaj pa samo še moji... in ne zberem poguma... že 4 dni se matram, da bi zinila pa ne morem user posted image kakšen nasvet?

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
9.5.2010 20:06:56   
kepca
punce imate kakšne informacije kdo je boljši za nuhalno dr.Pelkičeva ali dr. Mujezinovič? Prosim, prosim za odgovor!!!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
10.5.2010 7:42:10   
Anonimen
BabyKittY
Jaz se pa opogumljam, da povem doma veselo novico... povedala sem že sestri, ki mi je rekla KONČNO! in me dvignila v luft tašča tudi že ve... moj je rekel, da je še ni v življenju videl tako vesele... sedaj pa samo še moji... in ne zberem poguma... že 4 dni se matram, da bi zinila pa ne morem kakšen nasvet?

Ti povej jima naravnost, ne boj se, če bosta vesela, če ne, bog pomagaj! Za očeta si že pisala, da bo verjetno vesel, mama? Mogoče bo na začetku kaj "težila", kasneje bo gotovo bolje! Odkrito povedano, odločitev postati mlada mamica je po mojem mnenju nekaj zelo pozitivnega. Trenutni trend odločanja za materinstvo tako pozno ima kar nekaj slabosti. Žal pa je družba tista, ki nam narekuje smernice.  Tako, le pogumno jim povej, mislim, da bi morala biti zelo posnosna nate, pri tvojih letih je malo samostojnih deklet, poznam jih kar nekaj, ki jim mamice pospravljajo sobe, kuhajo, likajo, perejo, ker morajo "revice" študirati! Čestipam in tako naprej!

(odgovor članu kepca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1778
10.5.2010 7:53:52   
lidik
Jutro punce. Kako ste? Glede na to, da jaz nisem ravno navajena biti v soboto v službi, zdaj pa sem bila - se mi zdi kot da ni bilo nič vikenda in kot da sem skoz tu. user posted image Mah bo že boljše.

BabyKitty ti jih res kar naravnost povej. Bolj kot boš razmišljala na kakšen način povedati bolj boš mučila samo sebe. Držim pesti, da bo oče vesel oz. da bo znal veselje pokazati, ker sem prepričana da se bo razveselil. Je pa res kot ti je že Anonimna napisala - vse pohvale tebi da si pri svojih leti že tako samostojna in zrela kot si. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
10.5.2010 8:00:22   
BabyKitty
Hvala za pohvale, kar zardevam user posted image ampak saj veste.... težko je... že to da se selim, ga je zadelo, kaj bo šele to user posted image Glede družbe ipd. se pa strinjam... je pa zanimivo, da nas je na faxu 20 v skupini in od tega je 5 z otrokom ali noseče user posted image imam srečo, da imam tak fax, da ne bo problema z vajami ipd. saj ti je z dojenčkom vse oproščeno user posted image  

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
10.5.2010 8:01:37   
Arwenko
Jutro lidik...jaz sem tudi imela naporen vikend, in bi tako spala še doma, da je kr groza. Pa nobenih znakov skorajda nimam, pa me že malo psiha daje. Kaj pa vem na vse skupaj. Teh 14 dni zdaj se mi bo najbrž vleklo kot ne vem kaj. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
10.5.2010 8:03:57   
lidik
BabyKitty sigurno da če novice slučajno ne pričakuje, ga bo verjetno malo vrglo iz tira. In mogoče na začetku res ne bo takšna reakcija, ki bi si jo želela, samo jaz verjamem, da glede na to da sta zelo navezana, da bo sigurno vesel za tebe in mogoče bo samo rabil malo časa, da bo tudi tebi znal to veselje pokazati. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1782
10.5.2010 8:05:04   
Frutiq
Jutro nosečke! Joj koliko ste se načvekale med vikendom. Sem rabla pol ure, da sem vse prebrala. Meni pa med vikendom sploh ne uspe prit do računalnika. Me moja družinica tako zaposluje...user posted image

Glede krem proti strijam: Avent se dobi v Baby centru al pa v lekarni. Osebno menim, da je najbolje, da greste v lekarno in tam povprašate katero kremo vam svetujejo. Pa čim bolj naravna naj bo. Saj so vse kremce več ali manj dobre. Jaz sem jih v 1. user posted image menjavala. Mislim, da sem najprej imela od Chiccota, potem Avent, na koncu pa še Eucerine - nimam niti ene strije, ne po trebuhu ne po stegnih user posted image .

xoxox upam, da si šla na urgenco!!! Sporoči, ko boš lahko!

< Sporočilo je popravil Frutiq -- 10.5.2010 8:06:31 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
10.5.2010 8:05:11   
lidik
Arwenko sej boš videla da bodo znaki spet prišli. Sej tudi pri meni vsi znaki za kakšen dan ali dva gredo, samo verjemi da potem pridejo v polni meri nazaj. Je pa res, da ženske smo si različne,  in mogoče si pa ti tista srečka user posted image , ki te na nosečnost spominja samo pozitiven test in izostanek menstruacije. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
10.5.2010 8:06:54   
lidik
Frutiq kdaj si se pa začela mazati. Jaz se namreč še vedno spravljam v lekarno v nabavo, pa mi nikakor ne uspe priti do tja. user posted image user posted image user posted image user posted image Bom verjetno počakala do petka, ko itak imam pregled pa tako ali  tako moram iti mimo. 

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
10.5.2010 8:07:59   
Arwenko
Hja, sem imela kar nekaj težav jaz v prejšnjem tednu, tako da dvomim, da sem takšna srečka. Saj prsi me še bolijo malo, ampak daleč ne tako fejst kot so me. Pa krči so tudi skoraj čisto ponehali, mogoče me 1x ali 2x na dan samo pikne še noter. Mogoče pa je samo to, da sem bila ta vikend res polno zaposlena in sploh nisem imela časa razmišljat o teh znakih user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
10.5.2010 8:11:11   
Frutiq
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Frutiq kdaj si se pa začela mazati. Jaz se namreč še vedno spravljam v lekarno v nabavo, pa mi nikakor ne uspe priti do tja. user posted image user posted image user posted image user posted image Bom verjetno počakala do petka, ko itak imam pregled pa tako ali  tako moram iti mimo. 

V 1. user posted image sem se začela mazat šele tam nekje okoli 12 tedna. Zdaj se pa že mažem, kadar se spomnim.

Opazila sem eno zanimivo stvar. A se tudi vam dogaja? Med vikendom imam ful energije in nobenih slabosti, takoj ko pa pridem v službo, mi začne delat nekaj slabo...user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
10.5.2010 8:29:03   
lidik
Arwenko sej tudi mene so prsi nehale tako močno boleti kot so me na začetku, tako da se jih je lahko moj že z lahkoto dotikal - ker prej mu je bilo strogo prepovedano. No in je bil zdaj ene 10 dni kar vesel, ko ni imel prepovedi - do včeraj - ker včeraj so me pa bradavičke spet tako bolele, da mi je bilo vse napoti. Bi najraje brez vsega okoli skakala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No danes je pa spet boljše. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
10.5.2010 8:29:35   
čmaja
Ojla user posted image .
me že živčki dajejo, še 8 ur do pregleda!user posted image
to se bo vleklo bolj kot cel mesec čakanja na pregled. grrr...
sem v službi, boljše da se zatopim v neko delo, in da toliko ne razmišljam, kaj bo se še danes dogajalo.

papa

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
10.5.2010 8:36:00   
Arwenko

Arwenko sej tudi mene so prsi nehale tako močno boleti kot so me na začetku, tako da se jih je lahko moj že z lahkoto dotikal - ker prej mu je bilo strogo prepovedano. No in je bil zdaj ene 10 dni kar vesel, ko ni imel prepovedi - do včeraj - ker včeraj so me pa bradavičke spet tako bolele, da mi je bilo vse napoti. Bi najraje brez vsega okoli skakala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No danes je pa spet boljše. 

Hvala lidik, si me malo potolažla user posted image
Samo res mi nekaj čudno živčki delajo no, pa 14 dni se mi zdi tako kot da bi bila cela večnost.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
10.5.2010 8:38:27   
BabyKitty
čmaja saj bo kmalu user posted image držim pesti, da ti dan čimprej mine in zvečer samo veselje user posted image

A je še kateri tako zoprno se s temi kremami mazat? Meni je tako grozno, ko imam vse pocasto, pa naga letat okoli, da se krema vpije ipd. še po obrazu mi je muka se namazat, kaj šele po trebuhu, prsih... pa modrca ne moreš dati gor, pa če daš majco čez je čisto umazana pa...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
10.5.2010 8:41:51   
kar_ena
Dobro jutro!

Tudi jaz imam podoben problem z znaki. Je že res, da nimam veliko znakov, vendar pa sem imela ves čas polne in malo na dotik občutljive prsi, sedaj pa že nekaj dni niso več tako napete kot prej user posted image . In sedaj me je fuuuul strah. Ponoči me je sicer bolela maternica, kot da se širi, tako, da upam, da je to dober znak.

Midva kar ne moreva biti tiho, tako da že večina ljudi, ki so nama blizu ve, da sem noseča. Res je, da me je zelo strah, da bo kaj narobe, ampak po drugi strani pa tudi ne smem ves čas razmišljat negativno.

Joj komaj čakam, da mine še kak mesec!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
10.5.2010 8:45:41   
kar_ena
čmaja, še malo potrpiš, pa boš videla svojo pikico! user posted image
potem se pa javi!!!

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
10.5.2010 8:47:54   
Arwenko
Midva sva včeraj povedala še tastu mojemu in v.d. tašči, pa je bila ona ful vesela, pa nama praktično nič ni, če smo odkriti, tast pa se je ful čudno obnašal, kr spremenil je temo, pol tak čez enih 5 minut, pa je kr rekel, ja no, saj je bil že skrajni čas user posted image

Tako da naš seznam tistih ki vejo je pač starši, dve moji kolegici in ve tukaj. Pa mislim da čisto zadošča tam do pregleda. Čeprav mene včasih tak jezik srbi ne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
10.5.2010 8:53:17   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

čmaja saj bo kmalu user posted image držim pesti, da ti dan čimprej mine in zvečer samo veselje user posted image

A je še kateri tako zoprno se s temi kremami mazat? Meni je tako grozno, ko imam vse pocasto, pa naga letat okoli, da se krema vpije ipd. še po obrazu mi je muka se namazat, kaj šele po trebuhu, prsih... pa modrca ne moreš dati gor, pa če daš majco čez je čisto umazana pa...

no glede na to, da grem vsak dan mimo lekarne, samo se nikakor ne morem pripraviti da bi not zavila - kaj praviš kakšen bi bil odgovor. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1795
10.5.2010 8:57:32   
lidik
Joj Arwenko veš kako šele mene jezik srbi. Se eni kolegici ki sva bili kar dosti skupaj izogobam že skoraj en mesec. Še dobro da sva trenutno obe bolj zasedene, da je bolj težko uskladiti. Samo danes sva se zmenli da se dobiva in jaz sem se odločila da ji tudi povem. Ker z mojim sva sicer bila zmenjena da do pregleda ne poveva nobenemu - ok, razen domačim ki so mogli zvedeti ker sem bila v bolnici - pa greva v soboto z enim njegovim kolegom in njegovo družinico na pico in moj kr naenkrat ustreli - no zdaj ko smo pa vsi skupaj vam morama midva nekaj povedati: midva sva pa nekaj naročila in pride decembra. Sem bla tak šokirana, da sem skor iz stola padla - ker od mojega da bo prej sčvekal res nisem pričakovala - je on glede tega bolj trden in dlje zdrži biti tiho - medtem ko jaz se en čas grizem v jezik potem pa itak ne zdržim več. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
10.5.2010 8:57:44   
pinkalonca
hej punce, jutro user posted image
dobrodošle nove nosečkeeeeee user posted image user posted image user posted image

ja ti znakci, jst sm že mislila, da bo slabost minila pa se je potem vrnila v še hujši obliki, ampak HB še vedno ne objemam školjke user posted image sem pa razdražljiva na ful... imam pa že oblečene nosečniške hlače pa mi je super, veliko lažje sedim za računalnikom!

xoxox user posted image user posted image user posted image hudo mi je zate, samo upam, da si ti sedaj uredu user posted image user posted image

jst se mažem po prsih, trebuhu in stegnih že kaka 2 tedna z baby oljem, ko mi zmanjka bom šla v Loccitane po karitijevo maslo, ker je baje super user posted image je dražje ampak ga imaš za dolgo časa pa še mastne kože nimaš po mazanju user posted image

čmaja vse bo ok, uživaj na pregledu user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
10.5.2010 9:01:57   
čmaja
Vsekakor se javim, ko pridem domov, da z vami delim novice (kakšnekoli pač bodo).upam na najboljše!
tolko vsega mam v glavi, kaj bi rada vprašala, pa se bojijm, da bom ziher nekaj pozabila.user posted image
glede na to kak sem nervozna, bom ziher mela pritiska 200!
Tak bi rada eno lepo slikico dobila, da bom jo žulila noč in dan!user posted image

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
10.5.2010 9:09:26   
Arwenko
Aja, to ne vem če sem vam rekla, sem si v petek v Konzorciju v Lj kupla eno knjigo o nosečnosti, ful obširno, kr precej debelo, v angleščini, za celi 12 eur!!! Mislim to je 3x ceneje kot te slovenske knjige, človek skoraj ne more verjet. Res pa je, da je še nisem imela časa nič pogledat. 

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
10.5.2010 9:16:33   
Frutiq

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

no glede na to, da grem vsak dan mimo lekarne, samo se nikakor ne morem pripraviti da bi not zavila - kaj praviš kakšen bi bil odgovor. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni panike, nekatere so take, da se ful hitro vpijejo v kožo. Npr. ta od Aventa - sploh ni treba nič čakat. Kar pogumno!user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?