|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
5.5.2010 15:35:37   
lidik
xoxox dokler ni sveže krvi, baje to ni nič nevarno. Ampak če pa se bo še izcedek ponavaljal dlje časa (kakšen dan ali dva) pa se le pojdi pokazat da te pomiri. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
5.5.2010 15:39:09   
Elizabeta2
Bom probala zdržat še par dni brez tablet,če bo bolš če ne pa grem ginekologu...drugače še 50m ne morem prehodit,da me nebi zvil :((

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
5.5.2010 17:19:25   
xoxox
Hvala punce za vzpodbudne besede! Super ste. Sem klicala v ZD pa mi je rekla naj se pomirim in naj zjutraj pokličem svojo G. Če se pa ponoči poslabša pa naj grem na urgenco. Upam na najboljše. Sem mojemu rekla, da je tamali zgodaj začel mamico in očija sekirati. Kaj bo šele, ko bo v puberteti. 

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Elizabeta2)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
5.5.2010 20:05:22   
BabyKitty
Jao punce, pa kaj je zdaj to s temi izcedki... user posted image držim pesti, da se vse uredi user posted image user posted image

Še 12 ur pa bom videla svojo pikico user posted image moram čimprej spat, da bo hitrej minil user posted image sem že takoooo nestrpna, sploh ne morte vrjet user posted image moj dragi je že cel dan čisto živčen user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
5.5.2010 20:30:47   
zaljubljena23
BabyKitty, vso srečo jutri...

xoxox, kako kaže? Se stanje kaj umirja...Pri meni se je skoraj čist umirilo, edino sluz še ni čist prozorna, moraš fajn pogledat, če res hočeš videti, da je drugače obarvana....Sem si kar malo odahnila in lažje zadihala...Očitno bomo morali slončkanje dati malo na stranski tiruser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
5.5.2010 21:45:07   
xoxox
Ne vem res. Prej ni bil več viden samo na papirju, ampak tudi na vložku. Pritekel je kot močnejši beli tok in ne user posted image .Sedaj je pa samo na papirju in nič na vložku. No in mislim, da je med mojim pisanje spet pritekel. Brala sem o tem "grozečem splavu" in me je vse minilo. Ne vem kaj bom. Upam, da se stanje do jutri umiri. Bom klicala svojo G, da mi svetuje kaj narest in, da me naroči na pregled. Sem se pa ful razjokala ravnokar. Zvedela sem še nekaj drugega slabega. Žal je vse preveč zlobnih in privoščljivih oseb na tem svetu in z  večino imam jaz opravka. In sem se zlomila in razjokala. In potem se takim groznim osebam dogajajo najlepše stvari, jaz moram pa vedno po najtežji poti.

No super zaljubljena23. Upam, da tako tudi ostane. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BabyKitty vesela sem zate. Sporoči kako je šlo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
5.5.2010 22:02:25   
Arwenko
xoxox user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
5.5.2010 22:03:59   
zaljubljena23
xoxox, drži se....Res ti priporočam, da obiščeš G in te pogleda, da ti lahko vsaj svetuje in boš tudi pomirjena...Želim ti, da je tole samo lažen preplah...

Drugače pa punce, noben izcedek v N ni priporočljiv...Tako, da jaz svetujem takoj obisk G, če res traja kakšen dan...Nočem vas strašit, ampak pri vseh ne gre za nedolžno stvar...Sama sem lani, točno dva dni po pluseku dobila rjav izcedek, ki je trajal 3 tedne, vmes je za nekaj dni pojenjal...Sveže krvi je bilo minimlno (res redkokdaj, mogoče 2x videna na papirju)...Sam izcedek pa je bil tudi minimalen, viden samo na papirju in se je nakoncu končalo s SS ter bil je postavljen sum na IMN...Res, da je v teh zgodnjih tednih težko preprečit dejanje mati narave, ampak vseeno nekaterim obisk G in predpisan dabroston pomaga...Zato le pojdite do G in mu zatežite, izgubiti nimate kaj...Kvečjemu boste kasneje pomirjene, saj sekiranje plodu samo škoduje...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
5.5.2010 22:18:10   
xoxox
Hvala obema. Najhuje je, ko mi vsak reče, da naj bom vesela, da mi ni nič slabo med nosečnostjo. In potem  pa tole. Bi raje školjko ves čas objemala pa, da je vse vredu. Ah... Tako pač je. Bom že nekako pregurala do jutri. Čimprej spat, če bom lahko zaspala. HB pa G jutri dela zjutraj, tako, da ne bom rabila še cel dan bit živčna. Upam, res upam, da bo vse vredu.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1584
6.5.2010 7:18:18   
BabyKitty
xoxox res držim pesti, da bo vse vredu user posted image user posted image user posted image

Še 40 minut user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
6.5.2010 7:49:40   
lidik
BabyKitty danes je pa tvoj dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Boš videla, da bodo samo super novičke. 

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
6.5.2010 8:09:05   
KatyK79
xoxox - tudi jaz držim pesti zate. pa probaj se ne sekirat zaradi zlobnih ljudi, niso vredni tega, najpomembnejša si ti in tvoja pikica. se pa strinjam, ja, ljudje so lahko pošasti.

babyKitty - kok je danes lep dan ane....user posted image ....javi!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
6.5.2010 8:15:22   
lidik
xoxox jaz stiskam pestke, da bo vse vredu, in da je bil res samo lažni preplah. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
6.5.2010 8:31:58   
*Star*
xoxox, čim prej sporoči, kako je šlo.
jaz sem prepričana, da se hoče pikica prej pokazat tako kot pri meni in lidik

babykitty, kmalu poročaj o pregleduuser posted image user posted image user posted image

mag3, sporočam ti, da sem šla včeraj v nabavo in sem kupila ta tuš gel in je res super!!! Težava je nastala pri deodorantu, ker res ni nobenga brez vonja, razen tistih kristalov, tisto pa za moje pojme prav nič ne preprečuje neprijeten vonj. Tko da sem potem kupila enega od Dove, ki se mi zdi,da nima tko vsiljivega vonja.

Mi pa totalno vse smrdi, kava, cigareti, kozmetika vse mi gre v nos in kar čutim v grlu. O hrani da ne govorim - še tisto, kar mi je pasalo mi skoraj da ne več in sem bla včeraj tko tečna da je blo jojuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
6.5.2010 8:33:29   
tasika12
Pozdravljene,

jaz sem včeraj prestala prvi pregled in sem srečna, ker se plodek že vidi in srček tudi bije, dobila sem tudi slikico. Tak da sem res vesela, in upam da se bo tokrat dobro nadajevalo.user posted image

xoxox upam da se bo dobro izteklo, držim pesti.

Lep dan vsem
Tasika

Neposredna povezava do sporočila: 1590
6.5.2010 8:35:42   
*dotika*
Evo še ena z malo rjavega izcedka od danes zjutraj user posted image . Ma zaenkrat še ne bom paničarila.

Sem pa dočakala tudi tiste tipične nosečniške slabosti - komaj stojim pokonci user posted image .

Srečno vsem!!!

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
6.5.2010 9:19:24   
xoxox
Dobro jutro punce! Sem ravnokar prišla domov, da se stuširam in grem h G. Hvala vsem, ki držite pesti. Vam sporočim kako je bilo.  Lepo se imejte!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
6.5.2010 9:24:32   
Arwenko
Jutro bejbe...jaz sem spet tako slabo spala, pa proti jutru so me neke more tlačle, kriza no. Sem se pa zjutraj zbudila čisto brez kakršnihkoli nosečniških znakov in me je kr malo panika zagrabla. No, saj se je "popravlo", se mi je pol v kopalnici tako zvrtelo, da me je moral moj primit malo, da se nisem sesedla, pa ful mi je bilo slabo. Sem potem nekaj pojedla, pa je malo boljše...zdaj pa sem v službi, pa me joške bolijo spet user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
6.5.2010 9:28:05   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: xoxox

Dobro jutro punce! Sem ravnokar prišla domov, da se stuširam in grem h G. Hvala vsem, ki držite pesti. Vam sporočim kako je bilo.  Lepo se imejte!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
6.5.2010 10:31:42   
*sava*
xoxox, držim pesti!

Mene tale sonček, ki kuka mimo oblakov, kar malo pokonci drži. Mi ni več tako obupno moreče kot prejšnje dneve.

Drugače pa joške imam občutljive oz. se mi zdi, da me mlečne žleze ob straneh bolijo kot pri norcih. Utrujena sem, kar bom pripisala temu, da je mala bolna oz. ima neko brezvezno vročino, ker ji zobi prebijajo in posledično bolj švoh spim, ker celo noč 'žnara'. Pa še zjutraj sva imela z malim ob nečloveški uri pregled pri dohtarju.

Čakam, da bo ura 11.30, ker grem s kolegico na kosilo...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
6.5.2010 10:38:34   
miskula
Evo mene s 1 UZ

Videla sem user posted image , veliki smo pa 39,4 mm. Vse je v najlepšem redu. Dala sem že tri epruvetke krvi in vodo.
Jeeeeee kok sem vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
6.5.2010 10:52:20   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: miskula

Evo mene s 1 UZ

Videla sem user posted image , veliki smo pa 39,4 mm. Vse je v najlepšem redu. Dala sem že tri epruvetke krvi in vodo.
Jeeeeee kok sem vesela.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super novičke. Čestitam. Ojej tri epruvetke krvi? user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
6.5.2010 10:58:07   
Arwenko
Čestitat za srček user posted image user posted image user posted image

Ufg, meni se pa že zdaj vleče do tega 25. za pregled user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
6.5.2010 11:02:55   
KatyK79
miskula - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3 epruvete....uh...jaz po moje že po eni skup padem....user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
6.5.2010 11:12:59   
čmaja
Pozdravljene vse decembrke 2010!

Dolgo sem čakala in le brala vaše pripetljaje in občutenja, sedaj pa se vam bom tudi pridružila (lahko me dsta na seznam). Sem nosečka srečkauser posted image (zaenkrat), stara 29 let iz MB, prvič noseča, PDP pa bi naj bil po mojem izračunu 7.12.
Nosečnost me je presenetila, ker še nisva glih načrtovala, ni pa nič narobe; se pa ful veselim, vsak dan bolj. user posted image
Aja, ko sem šla po domačem CB testu h G, mi je potrdil nosečnost, na enkranu sem vidla tisto "vrečko", ki je po njegovem mnenju takrat kazala na 5.teden. Naslednji pregled imam 10.5. in komaj čakam,da dam skozi vse preiskave:kri, urin, U,... Rada bi tudi čim prej zvedla kaj bolj konkretnega (tako kot vse nosečke).user posted image
V glavnem glede mojega počutja:
slabosti nimam, ampak če ne jem in če sem vsaj malo lačna pa doživim napad vrtoglavice, omotice, kar oblije me rosa, tudi na bruhanje se mi zdi, mi hoče it; tak da nonstop nekaj žvečem in se mi zdi, da to že pušča posledice. user posted image Ko sedim imam odkapčan gumb na hlačah, ker ne morem sedet 8 ur zaprežena. Se mi zdi, da me v službi že malo gledajo, kak to da sem se poredila, in da jem že pred malico, kot je običajno! zaenkrat mi paše še vse jesti. moj me ful fila s sadjem in vitamini, in vodo, ker ful malo pijem, že pred N, zato pa vsake pol ure letim lulat.
sem pa nenormalno brez energije in zaspana, kar spala bi nonstop, malo si vsedem na kavč, pa že "gledam pod kožo". Dobro, da je moj dragi tak uvideven, pa on posesa stanova je in pospravi posodo. kar preseneti me!
nikomur še nisva povedala, ker sem rekla, da počakava na ta pravi pregled, da vem, potem kaj zares povedati o naši bebi.user posted image

Upam, da bo z nami vsemi vse v najlepšem redu, in vsem želim veliko užitkov v času N!!!
se slišimo!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?