čmaja
|
Pozdravljene vse decembrke 2010! Dolgo sem čakala in le brala vaše pripetljaje in občutenja, sedaj pa se vam bom tudi pridružila (lahko me dsta na seznam). Sem nosečka srečka (zaenkrat), stara 29 let iz MB, prvič noseča, PDP pa bi naj bil po mojem izračunu 7.12. Nosečnost me je presenetila, ker še nisva glih načrtovala, ni pa nič narobe; se pa ful veselim, vsak dan bolj. Aja, ko sem šla po domačem CB testu h G, mi je potrdil nosečnost, na enkranu sem vidla tisto "vrečko", ki je po njegovem mnenju takrat kazala na 5.teden. Naslednji pregled imam 10.5. in komaj čakam,da dam skozi vse preiskave:kri, urin, U,... Rada bi tudi čim prej zvedla kaj bolj konkretnega (tako kot vse nosečke). V glavnem glede mojega počutja: slabosti nimam, ampak če ne jem in če sem vsaj malo lačna pa doživim napad vrtoglavice, omotice, kar oblije me rosa, tudi na bruhanje se mi zdi, mi hoče it; tak da nonstop nekaj žvečem in se mi zdi, da to že pušča posledice. Ko sedim imam odkapčan gumb na hlačah, ker ne morem sedet 8 ur zaprežena. Se mi zdi, da me v službi že malo gledajo, kak to da sem se poredila, in da jem že pred malico, kot je običajno! zaenkrat mi paše še vse jesti. moj me ful fila s sadjem in vitamini, in vodo, ker ful malo pijem, že pred N, zato pa vsake pol ure letim lulat. sem pa nenormalno brez energije in zaspana, kar spala bi nonstop, malo si vsedem na kavč, pa že "gledam pod kožo". Dobro, da je moj dragi tak uvideven, pa on posesa stanova je in pospravi posodo. kar preseneti me! nikomur še nisva povedala, ker sem rekla, da počakava na ta pravi pregled, da vem, potem kaj zares povedati o naši bebi. Upam, da bo z nami vsemi vse v najlepšem redu, in vsem želim veliko užitkov v času N!!! se slišimo!
|