Mjavmjav -> RE: Decembrke 2010 (20.4.2010 9:14:21)
|
Diane [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley31.gif] Drži se! Drugače sem jaz že ene parkrat napisala, kdaj imam pregled, ampak me nekako nobena ne jemlje resno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Torej, zdaj imam že tretji pregled, načrtovan 5.5. Do takrat moram počivati doma in vam povem, da sem se tok polenila, da se mi tut na netu ne da več viset... [sm=smiley1.gif] Kave jaz sicer sploh ne maram, in zaenkrat mi tudi v [sm=nosecka.gif] še ni zadišala. Sem pa opazila zanimivo povezavo pri špikanju tam spodaj... Namreč, saj imamo vse probleme z napenjanjem ane [sm=smiley9.gif] No, ko se en tak falot pripravlja na "izhod" potem zna tudi po maternici malo špikati.. ker je pač gužva [sm=jezicek.gif] Lep sončen dan vsem skupaj! In kar zavidam vam, da greste kam za praznike... jaz bi tudi šla... pa jo bova mogoče res za par dni na morje popihala.. bi prav dobro delo [sm=smiley1.gif] p.s. poznam eno šefico Mio... hehe... mislim, da se je od zdaj naprej ne bom več bala [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|