|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
22.7.2010 8:04:16   
pinkalonca
 user posted image jp sm glih vidla pa sm popravla, sej ni tolk težko user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
22.7.2010 8:13:27   
lidik
super si. Pridna, tako lepo in redno spreminjaš seznamček. Hvala. user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
22.7.2010 8:21:29   
pinkalonca
eh sej ni nič tazga user posted image user posted image malenkost user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
22.7.2010 8:28:02   
*Star*
Pinkalonca, jaz mam morfo naslednji teden v pon. pa bom komaj 19t6dni. To pa zato, ker gre potem G na dopust in ni hotla da kdo drug dela. Potem ko se vrne naj bi mi pa še enkrat naredila...

Jaz sem pa dons tko nikakvauser posted image  Križ me boli, trebuh mam nekam napet in me tud mal špika, nenaspana, tečna... Tele mega hitre priprave na tisto poroko me totalno izčrpavajo ker je vse zadnji trenutek. Moram mal pojokcatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4804
22.7.2010 8:38:28   
lidik
hi hi hi *Star* sem včeraj prebrala tvojo komedijo z nakupovanjem. Ha ha ha to je moralo biti pa res smešno. No ti le imej nekaj za preobleči, da ti bo udobno !!! 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
22.7.2010 8:43:21   
*Star*
V glavnem lidik, mislim, da bom vsem prepovedala se poročat, zbolevat, bog ne daj sploh pa umirat!!!!user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
22.7.2010 8:46:34   
miskula
Pozdravljene punce!
Jaz sem ok naš fantič pa tudi. Včeraj sem imela morfologijo in vse je Ok. Pridno rastemo in se redimo, imamo že celih 500g. Ja, naš bo baje velik po očitu, očitno bom jaz kmal tamala user posted image .

Drugač je z mano vse OK, sam vročina me pa zdelujeuser posted image , groza je to.

Naslednji pregled imam 25.8., še prejt moram pa tisto pocukrano vodo pit, bljak.
Aja pa na morje gremo drugi teden za 10 dni ( zadnjič samadva user posted image ), ja pol bo vse drugač.

Drugač vas pa jaz pridno berem vsaki dan, sam pisat se mi pa ne da kaj dosti.
Lepo se imejte vse, uživajte s svojimi buški.

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
22.7.2010 8:47:05   
lidik
ha ha ha....ne vem kako to da nisi že sedaj to naredila. Mah ja sej te razumem, človek pač ne more tudi na to razmišljati. user posted image user posted image user posted image user posted image NO jaz upam, da te bodo ubogali in da bodo do decembra in še potem kakšen mesec vsi pridni in poslušni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
22.7.2010 8:50:01   
lidik
miskula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image same dobre novičke !!!!! Tako se dela punca. Super za uspešno morfologijo !!! In joj bo pa res pravi velikanček. user posted image

Na morju pa le uživajta in si privoščita zadnje "samske" počitnice, ker drugo leto bosta bolj pikeca ubogala. user posted image

Tista cukrana voda pa baje ni tako hudo - ti povem 20.8. ko jo jaz pijem. user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
22.7.2010 8:53:46   
jona klara
jutrouser posted image user posted image user posted image !

miskula- čestitke za super opravljeno morfologijo, pa lep dopust si privoščita v dvoje še zadnjič....drugo leto bo seveda lepao vendar pestro

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
22.7.2010 8:53:47   
pinkalonca
Star super boš 2x vidla pikico user posted image to glede poroke ti pa čist vrjamem user posted image
miskula super za pregled in krepkega fantiča user posted image user posted image

jst imam pa vsak dan več energije - ne v službi da se razumemo user posted image ampak ko pridem domov pa skoz iščem kaj je za narest, pospravt itd... user posted image

sem pozabila povedat, da me je včer na kontroli sestra pri tehtanju prav zabodeno pogledala in zabrusla ''shujšala ste'' user posted image ja ko da sm jst kriva, jem čist normalno, ne mislim pa na silo jest za dva!! Mah kr neki sem bla prov šokirana...

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
22.7.2010 8:54:43   
*Star*
Miskula, me ful veseli, da je vse v redu z vajinim fantičem. Je pa res že velikuser posted image
Pa le uživajta na zadnjem samostojnem dopustku in predvsem se posvečajta drug drugemu potem sklepam da bo bolj malo časa za vse nas za tovrstne stvari heheuser posted image

A tole pocukrano vodo bomo morale vse pit?

Joj lidik, saj mam rada poroke in je fajn, se veselim, samo kar je preveč je pa preveč pa še trgovine tko slabo založene, vse pobrano....

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
22.7.2010 8:56:16   
lidik
pinkalonca tudi jaz sem med tema zadnjima dvema pregledoma skuhjašal za celo kilo - ampak je itak rekel, da ni nič narobe, ker bebika je čistu super - da je pa to v tej vročini itak normalno.

*Star*
sej sem te prav razumela. user posted image user posted image user posted image Trgovina in nosečniške stvari - hja to pa je zanimivo ja.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
22.7.2010 8:56:18   
jona klara
pikalonca- takih je pa malo, da shujšajo...bodi vesela, važno je, da veš, da daš kaj pametnega v usta, ostalo je pa stvar hormonov in metabolizma, no saj če bi se pa zredila bi ji pa spet ne bi bilo prav, samo, da nekaj jamrajo, kot, da nosečnice sploh ne znamo živeti in ne vemo kaj je prav, čeprav skozi o tem razmišljamo in beremo,,,,,

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 4814
22.7.2010 8:58:06   
obcinarka
tisit cukr je baje res ne tako grozno hud, sam študirat menda ne smeš preveč in pač popiješ.. mene po pravici povedano bolj skrbi odvzem krvi, nazadnje mi ni tekla-nikakor, žile se mi sploh ne poznajo, pol me je pa sestra poslala jest, pol je pa šlo... tule pa jo vzamejo zjutraj, ne, pa pol po testu... in po mojem bom ene tri ure tam čepela-brez hrane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. in to zjutraj, ko sploh jemuser posted image
al mislite da mogoč lahk vme kaj poješ??.. najbrž so to moje pobožne želje

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
22.7.2010 9:00:59   
lidik
dokler ti krvi po spitju cukra ne vzamejo ne smeš nič jest in nič piti. 

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
22.7.2010 9:03:58   
pinkalonca
lidik sej pritoževala se je samo sestra user posted image G ni imel nobene pripombe, je rekel teža je super!!
jona klara si rekla čist prav ja - ko da se ne obremenjujem skoz kaj je dobro zame in bebico user posted image

je mene tut zanima kako je s tem cukrom - oziroma al ta test delamo vse al ne, sam vem da ste že enkrat pisale a ne... pa se mi ne da nazaj brat user posted image meni niso zaenkrat še nič rekli za ta cukr...

< Sporočilo je popravil pinkalonca -- 22.7.2010 9:04:38 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
22.7.2010 9:04:41   
betricija
jutro
pinkalonca pošiljam podatke:
betricija, 35, 1user posted image , 0user posted image , NP 05.08.2010 (UZ-morfologija), user posted image , user posted image , Kamnik

a bo v redu?

Neposredna povezava do sporočila: 4818
22.7.2010 9:06:16   
Tulipan12
pinkalonca hvala za urejanje seznamčkauser posted image

Pitje glukoze za krvni test ni hudo, je pa reeeeeeees sladkouser posted image  Jaz sem ga opravila prejšnji teden - postopek pa je tak: prideš tešča, ti vzamejo kri, spiješ 2 dcl glukoze, počakaš eno uro, ŠE VEDNO TEŠČA (tudi vode ne smeš pit) in ti ponovno vzamejo kri, no, potem pa veselo na zajtrkuser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
22.7.2010 9:13:19   
betricija
občinarka, ja rok je zaenkrat uradno na božič, vendar na vseh UZ otrok po velikosti prehiteva za več kot en teden, tako da čakam morfo, če bodo kaj spremenili rok. glede na to, da pa je bil otročiček spočet po umetni, se zna res zgoditi da bo prej. da bomo za božička že vsi skupaj doma. to bo imel moj veliko dela, sam bo moral postaviti jaslice in 2,3m velik drevešček. drevešček je bil ponavadi moja naloga, si pa ne predstavljam s tistim trebuhom opletat okoli njega pa postavljat 300 bunk na njegauser posted image . bo pač moj mal več garal.

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
22.7.2010 9:19:30   
betricija
Tulipan a ta test s sladkorjem si v Ljubljani delala? na polikliniki?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
22.7.2010 9:20:56   
lidik
s tem cuker testom je baje tako: meni je moj G rekel, da ga delajo vsaki, ki je starejša kot 25 let. 

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
22.7.2010 9:22:35   
KatyK79
glede tega cukra...tudi mene zanima če mora to vsaka pit ali piješ samo če izvidi krvi niso ok????

star - mene pa sept. čaka poroka...že vidm kakšni projekti bodo to.

Neposredna povezava do sporočila: 4823
22.7.2010 9:23:42   
Arwenko
Punce v katerem tednu je cuker test?

Mislim jaz bom zaradi svoje teže sigurno morala it, samo mi G nič ni rekel, da bi bilo ob naslednjem pregledu v 22. tednu.

Neposredna povezava do sporočila: 4824
22.7.2010 9:24:12   
lidik
KatyK79 meni je rekel, da vse ki smo starejše kot 25 let, ne glede na izvide. 

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?