betricija -> RE: Decembrke 2010 (12.7.2010 12:15:02)
|
Aischa jaz sem prvič zakrvavela en teden po ET. takrat naj bi bila vgnezditvena. potem v 5t, še pred uradnim prvim UZ in sem letela na urgenco, kjer se je utrip že videl, pa še ne hematom je bil zraven. še ene vrečke takrat niso videli. potem sem pa krvavela enkrat na 7 dni, drugič čez 10 dni pa spet na 5 dni, potem pa 1x na teden. v 8 tednu sem mislila, da je šlo vse iz mene ven, ker so taki kosi šli iz mene, da se raje ne spomnim. in sva letela spet na Urgencco pa nama je otrok veselo pomahal. takrat so našli še eno vrečko in malo večji hematom. zdravniki so rekli, da bodo krvavitve vsaj še do 12t, lahko pa celo nosečnost. tako da sem se sedaj že kar malo navadila na te krvavitve. niso obilne. zakrvavim, potem je 3 dni rjavega izcedka in potem strogo ležim, da me že vse boli. sem pa imela prisotne že kar ornk krče in sem spet letela na urgenco, pa so rekli, naj ne hodim več tja, če mi ne pade vse skupaj ven. da se sedaj maternica in spodnji del širita in raztezata in da so možne zaradi tega krvavitve. kupila sem si magnezol in kalcij in sedaj to 1x na dan popijem in krči so se res nehal. sem pa vesela, da se tiste druge prazne vrečke ni videlo na prvem UZ ali da bi prekrivala vrečko s plodom, ker bi mi potem sigurno čiščenje delal. joj se sploh ne upam pomisliti na to. in kot mi vsak doktor razen REša pravi naj počivam tudi to delam. od komisije sem dobila podaljšano bolniško do septembra a mislim, da ne bom več šla v službo. itak so že eno novo pomoč vzeli in se punca pridno pase na mojem PC-ju. sem pa jaz jemala hormonsko podporo; 3x1 estrofem in 3x1 Prometrium. in moram rečt, da ko sem nehala jemati estrofem so se tudi krvavitve bistveno zmanjšale. a pogumno naprej in misli samo na otroka.
|
|
|
|