Mjavmjav -> RE: Decembrke 2010 (13.4.2010 19:02:12)
|
mića - baje pri izvenmaternični fuuul boli, ti pa zaenkrat še nisi govorila o taki bolečini... tako da bo zih vse ok.. tiste ki vas skrbijo madeži na hlačkah.. a je možno, da ste v obdobju ko bi sicer imele ovulacijo? ravno včeraj mi je splošna zdravnica rekla, da je ona vsak mesec krvavela v času ovulacije... skratka ti izcedki baje niso nič nenevadnega, samo me to kar težko verjamemo...[sm=smiley1.gif] mene sam izcedek še ne bi toliko motil, če ne bi imela tudi pravih menstrulanih krčev... in zdaj neučakano in v strahu pričakujem petkov pregled... izvenmaternična ni, ker smo že zadnjič videli vrečko, ampak ne vemo pa kako se razvija plod... jaz sem že dva dni soma sicer... in umiram!!! joj, kako nisem narejena za poležavanje... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kar sanjam o kakšni moji aerobiki... ali pa vsaj sprehodu v hrib... še v službo bi šla rada [sm=smiley1.gif] no, za začetek bo verejtno dobro že, ko se bo pokazal sonček, da bom šla vsaj mal na balkon in na zrak!! a ni bedno vreme no [sm=zmeden.gif] zaprtost je tudi pri meni problem... ampak je bil tudi prej... sem pa opazila, da se je spremenila barva številke 2. Mal je potemnela [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sumim da je to zaradi Elevita.. ker je notri železo pa to... Dobrodošle tudi vse nove [sm=nosecka.gif]... jaz kar zaostajam pri tehle čestitkah ja [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|