n a n i -> RE: Decembrke 2010 (15.6.2010 11:55:35)
|
Cestitke vsem za uspesne preglede in NS. Jaz imam cez 2 tedna ze 6. pregled. Do sedaj sem imela 5 UZ, sedaj pa mislim, da bo naslednji morfologija. jaz sem na bolniski do zacetka julija, pol pa koncno spet v sluzbo. Sem bla od konec marca 4 dni v sluzbi. Arwenko jaz imam tudi AS. In se mi je ravno cez vikend zgodilo, da vec kot en dan nismo slisali dojencka, ceprav smo ga prej vedno slisali. zgleda, da se je skril. mi je prijateljica, ki mi je posodila AS rekla, da ga oni niso slisali 1 teden, ko je bila v 4 mesecu. Tko da brez skrbi. Je pa ga treba zelo nizko iskati, tik nad sramnimi dlakami. Drage Vrhnicanke. Zgleda, da mi Zlatica ni usojena. Je tisto stanovanje ze rezervirano, drugace bi ga ziher kupila. Kar verjeti ne morem, da je tako tezko dobiti stanovanje. Pa pravijo, da se nic ne prodaja. Mi2 sva imela nagledana ze 3. " so nama prodali, pri enem pa papirji nisto stimali, ceprav so nama 3krat zagotovili, da vse stima. kupec najinega stanovanja pa mora nujno iz svojega stanovanja, ker ga je prodal, tako da smo sedaj ostali se brez kupca. In sva se odlocila, da bomo ostali tukaj. Kaki 2 leti bo slo. Se pa bomo orenk stiskali. Pol pa spet akcija. Lepo se imejte...
|
|
|
|