|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
14.6.2010 11:21:16   
aischa1
Mag3 ja po tihem si želimo fantka a kaj ko rečejo po 3 pupah pride sigurno še 4 no pustimo se presenetit pa bomo vidli kaj bo no važno da je zdravo in da bo šlo vse po sreči ker sem lani imela ss tako da sedaj nam je vseeno kaj bo če bo fantek bo pa bol veselouser posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
14.6.2010 11:26:33   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

Mag3 ja po tihem si želimo fantka a kaj ko rečejo po 3 pupah pride sigurno še 4 no pustimo se presenetit pa bomo vidli kaj bo no važno da je zdravo in da bo šlo vse po sreči ker sem lani imela ss tako da sedaj nam je vseeno kaj bo če bo fantek bo pa bol veselouser posted image user posted image

Se popolnoma strinjam. Tudi mene včasih zelo skrbi, da ne bi šlo kaj narobe in si želim samo, da bo otroček zdrav.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
14.6.2010 11:29:50   
n a n i
zivjo punce. se vam spet malo oglasam po dolgem casu. Cestitke vsem za uspesno opravljeno NS in obilo uzitkov na NS tistim, ki vas to se caka. Pocasi bomo lahko imele ze naslednji seznam - morfologija.

Ful imate vse ze lepe busije. jaz se vedno ful bruham, tako da sem s kg se v - ,prav tako ni busija se od nikoder. Ko pa bo, ga pa slikam, da boste lahko napovedale spol. Me ful firbec mantra :)

Krvavitve pa so kocno ponehale. Se mi je dogajalo to kot Arwenko, da sem rahel izcedek imela, vecinoma na WC papirju, pa sem sla h g. In je rekla, da to ni nic posebnega, dokler se ne vlije in ni krcev. Da v zacetku nosecnosti ne pomaga ne pocitek in ne tablete, da narava poskrbi za vse. Sej ce bi mi dala kaksne tablete, jih itak ne bi jemala, ker mi je ze ful g reklo, da na zacetku ne morejo nobene tablete pomagati.

Zelo mi je vsec ideja, da bi se kaj dobile, da vas se jaz spoznam. Samo bom mogla se malo pocakati, da se neha bruhanje, da bom sposobna se vsesti v avto. Ker sedaj med voznjo vedno bruham in se izogibam voznjam z avtom.

Uzivajte v soncku in sreci... naj vam ne bo prevroce...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
14.6.2010 11:34:30   
alma82
Aischa full lepi buši user posted image  user posted image
zdej pa več ne vem kaj nosiš user posted image  
prej sem ti rekla fantka če se ne motim ne? zdej sem pa v dvomih user posted image  user posted image  . Se vidi da sem šlogarca brez večjih izkušenj user posted image  ... zdej sem bolj za punčko user posted image   user posted image  
vidim da to pomeni, da boš imela 3 punce user posted image
al pa 2 punci pa enga fantiča user posted image  ... če bo prva odločitev obveljala user posted image  user posted image

Meni voda ne pomaga proti glavobolom. Kvečjemu sem več na wc-ju, to je pa tudi vse user posted image . Pred user posted image  sem spila najmanj 3 litra vode na dan, zdej pa se s tako muko nalivam user posted image  ... se počutim tako polno in mi full ne paše non stop pit user posted image

mi je pa lažje, ker vidim da nisem edina, ki jo boli glava ... ok sej ne da vam privoščim glavobole user posted image  , ampak zato, ker si potem mislim, da pa sigurno ni nič drugega narobe (če nas vse po vrsti boli glava)  user posted image

mag3 jaz bi se postrigla za vsaj ene 20 cm user posted image  
in sem v taki dilemi zdej... al pustit lepe dolge črne laske, ali se pa postriči na kratek paž in riskirat, da mi ne bo pasal user posted image  user posted image  ... pol bi bilo pa sran user posted image  ... user posted image
Še zdaj se živo spomnim, kako sem jokala, ko sem si morala nazadnje postriči laske od trtice do ramen user posted image  ... in to samo zato, ker sva si s kolegico delale nekakšne 'ekstra'  frizure in sva zažgali moje laske user posted image  njeni so pa preživeli user posted image
ampak vse kaže, da tudi mene čaka frizer user posted image  

Arwenko hvala za tole info. Jaz se pa nisem upala nič sončat, da nebi škodila pikici user posted image
Zdej bom pa začela malo bušija sončku izpostavljat user posted image

n a n i user posted image  samo da je vse ok, pa tudi če prebruhaš celo nosečnost user posted image  user posted image
smo se že spraševale kam si poniknila user posted image
Meni je tudi G rekel, da v začetku nosečnosti ne pomaga čist nič. Da če telo hoče splavit bo splavilo. Meni je rekel, da če znam molit, naj molim user posted image
in smo molili in je zdaj vse ok user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
14.6.2010 11:37:21   
aischa1
Alma82 ne sedaj imam že 3 pupe tako da sedaj čakamo v 4 kaj bo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
14.6.2010 11:38:14   
alma82
IZVIRNO SPOROČILO: mag3

IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

Se popolnoma strinjam. Tudi mene včasih zelo skrbi, da ne bi šlo kaj narobe in si želim samo, da bo otroček zdrav.

jaz tudi pravim, najprej naj bo zdravo in živo dete, pa kar bo pa bo.
Tudi jaz sem imela lani isto kot Aischa SS in mi je res važno, da je samo zdravo in živo dete moje malo.

Ampak, ko vidim da vse kaže da je dobro, si pa zaželim punčko user posted image

Aischa a ti imaš 3 pupe? user posted image  user posted image
sem mislila da imaš ''samo'' 2 pupi user posted image . V albumu sem videla samo 2 ... al pa nisem dobro gledala user posted image
Čestitke user posted image  user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
14.6.2010 11:48:53   
pinkalonca
hej punce še 15 minutk potem pa greeeeeeeeeeeem user posted image user posted image user posted image

hvala vam za lepe želje, bova uživala maksimalno user posted image user posted image

aischa lep buši imaš, sej sm ti itak že napisala user posted image

glede glavobolov sem pa jst zasledila tole http://www.ringaraja.net/nosecniski_koledar/12_teden/mami_1.html

piše da so glavoboli posledica povečane količine krvi v telesu, tako da se ne rabite sekirat ker je normalen pojav v nosečnosti user posted image   če pa so bolečine neznosne potem pa k zdravniku!

alma meni je zdej kr mal žal da sem se konec lanskega leta postrigla na paža ker si morm zdej na 2 dni prat lase in je prav utrujajoče user posted image bi zdele dala vse za dolge laske user posted image prej se mi ni bilo treba prat tako pogosto, me je frizer takoj opozoril da ko bo na paža da se bodo ful hitreje mastili pa ne vem v čem je fora user posted image

< Sporočilo je popravil pinkalonca -- 14.6.2010 11:50:32 >

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
14.6.2010 12:55:42   
BabyKitty
Čaw punce! Samo na hitro pozdravim potem grem pa nazaj med knjige user posted image

Tole vam moram pokazat:

http://www.mothercare.com/b/42843041/275-3485984-6940424?_encoding=UTF8&node=42843041&sort=salesrank&search-alias=Mothercare&me=A2LBKNDJ2KZUGQ&field-browse=&viewID=results&mcb=core&size=12&rh=n%3A42843041&page=17

Je pa zdej ta trgovina tudi v BTC-ju pri city parku, sem bila danes user posted image in imajo res nore stvari, veliko bolj po mojem okusu kot baby center user posted image

alma82 dober okus imaš user posted image

Jaz bi tudi mogla k frizerju, pa se spravlam že ohoho... na kratko pa ne grem več! So me enkrat nahecal in sem šla do malo čez ramena pa je blo milo rečeno grozno user posted image komi sm čakala, da dobim nazaj svoje laske user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
14.6.2010 12:57:43   
enček
O n a n i si se la javila, lepo da je vse ostalo vredu, slabosti bodo minile. Jaz s slabostmi nisem imela velikih problemov, le za malo napolnjen trebuh sem mogla skozi skrbet. Sem pa na forumu prebrala da nekaterim pomaga coca cola.

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
14.6.2010 12:59:24   
enček
pinkalonca veliko sreče in uživaj

prav tako želim vsem ostalim, ki imate danes pregled user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3510
14.6.2010 13:25:37   
DeVilla
Najprej moram pohvalit avtorico foruma, ker je naredila res lep seznam. Pa da dodam še sebe:
NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT.OTROK , SPOL , NASLEDNJI PREGLED(NP), NS, SRČEKuser posted image , SPOL, PREBIVALIŠČE
DeVilla, 35, 3user posted image , 2user posted image  - dve punci, NP 21.6., NS 10.6., (Tega s srčkom ne razumem user posted image , se mi ni dalo prebirat vseh strani), spol bo presenečenje, Gorenjska

Ste pa zahtevne s podatki! user posted image  

Uživajte!

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
14.6.2010 13:36:14   
KatyK79
alma - kar se sončenja tiče, misim da ni dobro, sploh ni dobro da se bušija izpostavlja soncu. jaz bom mela skoz pokritga z majčko oz. brisačko.

ja poznam občutek dolgih las v poletju...groza...jaz imam že 3 leta malo krajše, trenutno pa tak paš da lahko nosim čopek.

drugače sem pa končno dobila klimo user posted image ...lidik, tako da zdaj lahko prideš user posted image
aja sem pa gledala napoved....čez vikend bo obup, sobota 21 stopinj, ned. pa 17...halo....in na 14 dnevni napovedi kaže bol tako, takouser posted image ...jaz pa tako težko čakam 3 dni morja drug vikend user posted image

(odgovor članu enček)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
14.6.2010 13:38:03   
špica84
hello eto mene iz trgovine,sem se nahodla cez btc jao meni.klimo sva kupla dala sva nekaj cewz 250€,sedaj pa resnicno upam da bo bolj znosno cez to poletje.
drgac sm si pa se kremco proti strijam kupla user posted image user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
14.6.2010 13:40:00   
pilotina
joj lidik, kako lepo je videti tvoj tikerček...sem res srečna za vaju user posted image ...še malo malo, pa bojo že brcike tu user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
14.6.2010 13:50:57   
lidik
ha ha ha pilotinca moja, midve si pa misli bereva, jaz sem ti komaj zdajle uspela poslati sms da pohvalim tvojega busija. Sem ga prej gledala in gledala in gledala in ga sploh nisem mogla nehat gledat. Miška moja, veš kako sem šele jaz srečna za vaju. In komaj čakam, da mali pikec prikuka na svet. user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
14.6.2010 13:51:34   
maya1505
mijavmjav ja res iz vrhnike, fajn a ne user posted image , iz zlatice user posted image ...
jah mene zadnje čase tudi glavoboli dajejo, tako da ne vem a je kriva ta vročina al hormoni user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
14.6.2010 13:53:41   
lidik
KatyK79 kaj res si jo že dobila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no zdaj sem tud jaz tu našla nek ventilator, tako da vsaj malo zrak meša, če že hladi ne - pa je vsaj malo bolj znosno. Sem ga šla eni v sosednjo pisarno iskat in menda se je mojega pogleda ustrašla, ker mi ga je še skoraj sama sem prinesla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
14.6.2010 13:56:25   
zaljubljena23
Čestitke vsem za uspešen preglede user posted image user posted image user posted image

sem na hitro preletela skozi, sem čez vikend posvetila čas mojemu in ne pc-ju user posted image user posted image user posted image bom jutri vse nadoknadilauser posted image user posted image user posted image

Še nekaj uric in imam tudi jaz NS...Upam, da bo ura 7 zvečer kmalu tu

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
14.6.2010 13:57:35   
lidik
o zaljubljena23 jaz ko sem videla da pišeš, sem mislila, da nam že sporočaš vesele novičke. No naj ti čimprej mine še teh nekaj ur in potem se le naglej svoje pikice. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
14.6.2010 14:26:09   
mag3
IZVIRNO SPOROČILO: DeVilla

Najprej moram pohvalit avtorico foruma, ker je naredila res lep seznam. Pa da dodam še sebe:
NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT.OTROK , SPOL , NASLEDNJI PREGLED(NP), NS, SRČEKuser posted image , SPOL, PREBIVALIŠČE
DeVilla, 35, 3user posted image , 2user posted image  - dve punci, NP 21.6., NS 10.6., (Tega s srčkom ne razumem user posted image , se mi ni dalo prebirat vseh strani), spol bo presenečenje, Gorenjska

Ste pa zahtevne s podatki! user posted image  

Uživajte!

Dobrodošla. user posted image  Kaj pa PDP???? Srček pa dodamo, ko ga slišimo prvič pri G.

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
14.6.2010 14:41:28   
Mjavmjav
maya1505 jaz sem tudi z Zlatice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Iz katerega bloka pa si?
Ful dobro, sej v našem naselju so itak same mlade družinice, ampak da sva pa 2 decembrki to si pa nisem mislila user posted image user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
14.6.2010 15:21:43   
pinkalonca
evo punce poročilo iz pregleda user posted image user posted image

vseeeeeeeee super, vse ok, brez odstopanj, srček smo poslušali, prešteli prstke, mal požokali da se je začel/a mal muvat user posted image prelepo je bilo res user posted image user posted image user posted image imam pa sedaj doma posnetek celotnega pregleda in ga lahko gledam in gledam in gledam .... user posted image user posted image user posted image

aja tveganje je 1:3090, nosna kost prisotna tako, da je vse Ok in po njenih besedah super user posted image sva fuuuuuul vesela, spola pa ni želela napovedati, ker se ni dobro vidlo ker je bila popkovina med nogami user posted image
še pregled v sredo in končnoooooooo dobim materinsko knjižico user posted image

še ostalim želim leeeeeeeeeeeeeeep pregled user posted image user posted image user posted image zdej grem pa posnetek gledat user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
14.6.2010 16:04:48   
n a n i
mogoce se vama se tretja decemberka pridruzi v Zlatici. Tam imava namrec ogledano stanovanje. Bomo vidli kako se bo razpletlo.. Za najinega ze imava kupca, samo ne najdeva nic ustreznega. Vrhnika je najino zadnje upanje, drugace se bomo pac tle stiskali kaki dve leti. Si tezko predstavljam, a vem, da bomo zmogli.

Neposredna povezava do sporočila: 3523
14.6.2010 16:09:31   
aischa1
Pikaloncauser posted image user posted image  za super pregled samo da je vse v redu.Kaj si dobila kako slikico za pokazat al samo filmček.

(odgovor članu n a n i)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
14.6.2010 16:10:01   
DeVilla

Dobrodošla. user posted image  Kaj pa PDP???? Srček pa dodamo, ko ga slišimo prvič pri G.

------------------

A pišuka, sm še nekej pozabila! user posted image  PDP je med 18. in 22. dec.... user posted image  Ok, pa rečmo 22.12. ker je bil prvi datum. Ta drugega so mi določili zdaj na nuhalni, kjer smo tud srček slišal...

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

nosečnost
Lelly28 RR

Kdaj ste družinskim članom (otroku, staršem, bratom- tukaj ne velja partner) povedali, da pričakujete še enega dojenčka?

takoj, ko sem izvedela (26%)

pri 3 mesecih (56%)

po 4 mesecu (19%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!