Mjavmjav -> RE: Decembrke 2010 (11.6.2010 12:09:23)
|
Živjo punce!! Frutiq meni so okvirno napovedali spol na NS, ampak je rekla da to ni zihr. Imam pa ful močan notranji občutek, šesti čut, al kaj je to, tako da sama vem, da mi je napovedala prav. KatyK79 in Star ... kakršnokoli sekiranje ni dobro. Če se sekiraš, ker čutiš spremembo ali ker se nič ne spremeni. ko mene stisne krč se na smrt ustrašim, kaj je zdej to, po drugi strani pa je fajn, ker vem da nekaj se dogaja tam. Ampak definitivno ni dobro premlevati o vsaki spremembi ali nespremembi, ampak enostavno poskušati živeti kot prej.. sproščeno, uživati, se veseliti in res pozitivno misliti. Moč misli je močnejša kot karkoli drugega... samo poglejte kako so moje misli bolj sigurne kot ena UZ mašina o spolu mojega dojenčka... hihi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kar se pa tiče rokov... hehe... jaz sem do sedaj dobila že štiri datume: 3.12., 4.12., 6. 12. in 7. 12... Tako da nimam pojma kaj bo res. V knjižico so mi napisali 4. 12, na NS je pa napisala 7.12.... pa razumi zdaj to... najbolj me pa bega to, da potem res ne vem v katerem tednu sem... Ringaraja pravi, da v 15., ampak po kakšnem drugem izračunu bi bila lahko še v 14. Prav hecno je to ane [sm=smiley1.gif] Še bolj hecno je pa ko poskušaš te tedne pretvoriti v mesece... Mene vsi sprašujejo v katerem mesecu sem? Pojma nimam... v 4. verjetno? Res ne znam dat 40 tednov v 9 mesecev... al je 5x8 ali 4x10... tisto vmes pa ne gre [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] BabyKitty a na morfologijo si že naročena... uaaaaa... v katerem tednu pa je to? A ni v 24.? Zgleda, da bom mogla jaz tudi svojega bušija slikat [sm=smiley1.gif] A veste, da zdaj pa res malo raste.. Pa naj moj G. reče karkoli, to je že od dojenčka! (on trdi da sem pač napihnjena... hehe) [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|