Mjavmjav -> RE: Decembrke 2010 (28.5.2010 10:07:53)
|
Hehe, punce... jaz se zadnja dva dneva sprašujem ali sem se na hitro poredila ali se bebica tako hitro širi... torej tudi jaz že čutim, da me kavbojke tiščijo, pa če dam nase kakšno oprijeto majčko se vidi, da nekaj štrli ven.. Ampak vse skupaj res še izgleda bolj tako, kot da sem se malo zapustila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Da vam poročam o moji NS! Čudovita izkušnja!!! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Tako lepo je bilo videti žabico.. videli smo srček, ki utripa, želodček, možganski poloobli, prstke na rokah in nogah, enkrat se je malo popraskal po glavi... in menda da bi znal biti fantek... Ampak tisto je malo dvomljivo, lahko bi karkoli štrlelo ven. [sm=smiley1.gif] Izvidi so menda super in povem vam, da mi ni bilo težko dati 72EUR. Tudi jaz sem šla k Strahovi... teta je mal hecna.. sicer ful nasmejana, ampak se mi zdi da bolj naučeno nasmejana, drgač je pa pomoje kr stroga [sm=smiley36.gif] Je pa res, da sva bila midva čisto na koncu delovnika, tako da se je verjetno še kar dobro držala... Enkrtano, čudovito in oh in sploh lepo... res... Moj je videl pikeca prvič in ni mogel verjeti, kako dobro se to vse vidi. Po pregledu sem se povsem prerodila in se mi zdi, da zdaj že malce bolj dojemam, da sem noseča [sm=smiley1.gif] To je res nekaj najlepšega!!! Zdaj imam pa naslednji pregled pri svojem G. v torek... aja, pa zamenjala sem ga.. jupi! Lep dan vsem!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|