otrok ze obrnjen (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> otrok ze obrnjen (25.3.2010 19:44:50)

Sem v 22.tednu in otrok je ze obrnjen na glavo.A je zato kaj več moznosti da rodis prej?Vas je veliko takih da so bili ze tako kmalu obrnjeni.Zdravnica je rekla da zdaj ko je za tako obrnjen je zelo malo moznosti da bi se obrnil kako drugače.Men je pa kr malo čudno da je ze pripravljen in mam kr čuden občutek da bom sla prej rodit.

lp

eva1 -> RE: otrok ze obrnjen (25.3.2010 19:51:37)

Jst pa moram reči da je tvoja zdravnica mal čudna..moji so se obračali ful...za tretjega vem, da se je obrnil šele okoli 35 tedna...prej pa je bil 1x prečno, pa na riti, pa tko...

Anonimen -> RE: otrok ze obrnjen (25.3.2010 20:05:14)

neke osnove bi bilo pa treba znat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Otrok se vedno obrača in čeprav je zdaj na glavo obrnjen to ne pomeni,da boš prej rodila
da te popravim: otrok še ni pripravljen zaradi tega kar si zgoraj napisala

Anonimen -> RE: otrok ze obrnjen (25.3.2010 20:08:09)

Sej vem da se ni prpravlen,sam pač tak čuden občutek imam zdaj ko vem da je ze tako obrnjen.

štrumfek -> RE: otrok ze obrnjen (25.3.2010 20:24:47)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sej vem da se ni prpravlen,sam pač tak čuden občutek imam zdaj ko vem da je ze tako obrnjen.

se ti lahko čez 5 min spet obrne na rit al pa prečno... sej se skos obrača, pa tudi prostora za to ima za enkrat še dovolj.  Ni razloga za paniko.  Če ti bo pa tako ostal do poroda pa hvala bogu... ne boš imela problemov še z zunanjim obratom al pa CR...
da bi zarad tega pa prej rodila pa ne drži

izgubljena_ovcka -> RE: otrok ze obrnjen (25.3.2010 21:40:08)

Kakšna traparija je pa to zdaj... oba moja otroka sta že od samega začetka obrnjena na glavo (na vsakem UZ, ki mi ga delajo BTW na vsakem pregledu sta bila v glavični vstavi) pa to ni imelo nobenega vpliva na sam porod. Prvega sem rodila 4 dni pred rokom. Drugi je pa že celo nosečnost zelo nizko ampak sem zdaj noseča skoraj polnih 39 tednov pa zaenkrat popolnoma nič ne kaže na porod.

Samo na podlagi tega podatka je nemogoče sklepat kdaj bo katera rodila tko da se ne sekirat. Se pa eni otroci ful obračajo, eni (moji na primer [sm=smiley36.gif]) pa nič.

Pa vso srečo!

ribica. -> RE: otrok ze obrnjen (25.3.2010 22:00:10)

POložaj otroka nima veze s tem kdaj boš rodila. IN to da je sedaj na glavi tudi še nič ne pomeni. Lahko da bo tako ostal do poroda, lahko pa da bo vmes še na rito padu, pa mal prečno, pa se potem tik pred zdajci spet obrnil na glavo. Kdo bi vedel. Vsekakor pa nima veze da boš prej rodila, niti ne drži, da je mala možnost da se obrne kako drugače, ko je enkrat na glavi. On se pač poljubno obrača in se ne meni za statistiko ;)

karli 2009 -> RE: otrok ze obrnjen (26.3.2010 0:25:37)

moja je bila tudi zelo kmalu obrnjena navzdol,pa sem rodila dva dni čez rok
tako da ne sekiraj se

Hope2 -> RE: otrok ze obrnjen (26.3.2010 7:54:07)

Moj se je tudi že po 22 tednu na glavo obrnu, pa zelo hitro je nizko prišel. Vsak pregled do konca je bil vedno na glavo obrnjen in precej nizko. Rodila sem 2 tedna prej, zadnje tedne pa sem mogla skoraj preležat

Uživaj in se ne sekiraj za brezvezen nič, tole ti čisti nič ne pove

miapia -> RE: otrok ze obrnjen (26.3.2010 11:33:44)

Razlaga moje G je bila naslednja, da je pri veliko prvorodkah otrok že zelo hitro obrnjen na glavo.

end1 -> RE: otrok ze obrnjen (26.3.2010 11:43:03)

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Razlaga moje G je bila naslednja, da je pri veliko prvorodkah otrok že zelo hitro obrnjen na glavo.

tud meni je tako G rekel, ko sem bila v drugo noseča in je imel v 28 t glavico dol, v 32 t pa spet gor in do 39 t še kar gor, očitno se je obrnil v 40 t, ko sem šla ponovno na pregled, rodila pa tri dni po PDP.

ja pa prvi otrok je bil od 28 t dol obrnjen, mogoče se je vmes kaj obračal, na UZ-ju je bil vedno z glavico dol, rodila sem pa 10 dni po PDP ju.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.3.2010 13:01:58)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

naja78 -> RE: otrok ze obrnjen (26.3.2010 17:23:24)

ah,joj.

res čudna teorija.kaj šele bo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

drgač pa nič bat,vse je to ok.

Taddy78 -> RE: otrok ze obrnjen (27.3.2010 11:14:21)

IZVIRNO SPOROČILO: miapia

Moj je tudi bil že od 20. tedna obrnjen na glavo in je HB tako tudi ostal:)

divans1 -> RE: otrok ze obrnjen (27.3.2010 12:59:35)

Moj se je tudi že v 25. tednu obrnil na glavo!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]