Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Priznate svoje napake? 25.3.2010 22:50:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Je, je. Al pa še večja odgovornost. Tudi to, ampak v pozitivnem smislu, da narediš korak več, kot bi ga sicer, ker ti nekdo tako zaupa.
|
|
|
|
RE: Priznate svoje napake? 26.3.2010 6:11:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Če se zmotite? V službi, doma? Ja, če jih jaz sama smatram kot napako. Problem je večinoma bolj v tem, da ljudje potem popi*devajo ne zaradi moje napake, temveč zaradi tega, kako flegma jo priznam. Ampak je*iga, samo človek sem.
|
|
|
|
RE: Priznate svoje napake? 26.3.2010 7:16:36
|
|
|
|
Urska09
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lilu23 večina od nas dostikrat ne vidi svojih napak in s tem posledično tudi ne da smo karkoli nardili narobe zato ne vidimo razloga za karkoli priznat kaj pa šele da bi se komu opravičili tole je pa tko res, da bolj ne bi moglo biti. moj podpis
|
|
|
|
RE: Priznate svoje napake? 26.3.2010 9:05:59
|
|
|
|
pridna_janja
|
v službi se včas zgodi da drugi delajo napake jaz samo ene 2 x sem delala in sem tudi priznala,doma pa ne delam napake
|
|
RE: Priznate svoje napake? 26.3.2010 9:10:26
|
|
|
|
uškinamama
|
Ne delam napak
|
|
RE: Priznate svoje napake? 26.3.2010 11:12:33
|
|
|
|
Colt
|
Predvsem priznavam svojo nepopolnost. In napake so del le te.
|
|
RE: Priznate svoje napake? 26.3.2010 11:58:35
|
|
|
|
liliana
|
Zelo redko in zelo težko jih priznam.....in to je ena mojih največjih "napak"......
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?