Punce zanima me koliko časa po porodu traja čišča. Par dni nazaj se je pri meni vidno zmanjšala zdaj pa jo je spet več. Imam pa še tak čuden pritisk spodaj kot da bi me tiščalo dol. Od poroda je točno 14 dni. Ali je to normalno? Kdaj oz. kako se vidi da je kaj narobe npr. če je še kaj posteljce not ustal?
Joj kok zmeden pišm, upam da me razumete.:ups::ups::ups:
Hvala za odgovore.
LP S
ZARA -> Čišča (10.7.2005 19:20:06)
Joj,ja jst sem jo imela celih 8 tednov!!Grozno... Tud men se je umirilo,pa spet ulivalo,pa umirilo...ker ene parkrat...pomoje je to kar normalno...če pa misliš,da nekaj ni OK,nujno pokliči G in vprašaj...jst se ne spomnem da bi mi kaj 'dol tiščalo'!!
Anonimen -> Čišča (10.7.2005 23:33:00)
Če bi imela kak delček posteljice noter, bi dobila vročino, to je prvi znak, da je nekaj narobe. Sicer pa tako kot pravi Zara, tudi jaz sem imela ful, pa nič, pa spet ful, celih 6 tednov.
smrka -> Čišča (11.7.2005 8:46:02)
moji sestricni niso dobro pocistili posteljico, in ko je sla na wc, ji je ven pogledalo... grozno, potem si je sama potegnila se koscek posteljice.. mene bi kap, saj neves kaj ti to gleda... Rodila je pa v ljubljanski porodnisnici.
bobek05 -> Čišča (11.7.2005 16:52:22)
Od mojega poroda (CR) je minilo natanko 25 dni in zdaj že par dni čišče nimam več.. mogoče pa še kaj bo :zmeden: .. sem pa tudi jaz imela že pred 1 tednom občutek, da je konec pa se je spet malo ulilo..
Edna -> Čišča (15.7.2005 15:43:42)
Pozdravček!
Se pridružujem Zari, pa še par tednov bi dodala. Nisem pa imela nikakršnih drugih težav. :sloncek: