problem (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

metuljčica7 -> problem (25.3.2010 16:15:51)

rabila bi nasvet, upam, da mi katera lahko svetuje. vem da obstajajo neke kreme/olja/vaje karkoli, da postane kožica tam spodaj bolj prožna, ker se mi namreč med spolnim odnosom pogosto pretrga in nastane majhna ranica, iz katere seveda priteče tudi kri. ne glede na to kako sproščena sem, dostikrat se mi to zgodi, in me zanima če je katera imela že podobne težave, oz kaj lahko storim.

katerikoli se zahvaljujem za odgovor
lp M

baguSka -> RE: problem (25.3.2010 16:30:10)

Sama sicer nimam teh tezav, vendar zagotovo pomaga lubrikant, katerega dobis v vsaki trgovini, kjer imajo tudi kondome.

Pa srecno.

UOBERC -> RE: problem (27.3.2010 19:07:27)

ja DURX-ov gel, z aloa vero na vodni osnovi. Mislim, da bi bilo to kr uredu. Fajn drsi![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

metuljčica7 -> RE: problem (28.3.2010 22:10:54)

hvala za tole, ampak tut to sm že poskusla, pa ni nič boljše. misla sem na vaje, oz maasažo, ki jo izvajajo nosečnice pred porodom, da dosežejo še večjo prožnost :). se vam kej sanja? :)
lp

zmajaz -> RE: problem (28.3.2010 22:42:47)

Vem, da si ene v nosečnosti masirajo presredek z mandljevim oljem in da naj bi to pomagalo do večje prožnosti, da se presredek med porodom ne pretrga. Kolegica je to prakticirala in pri porodu ni bila šivana, zato je prepričana, da je to pomagalo - ampak nikoli ne bo vedela, če je res to to - ker jaz se pa recimo nisem nič mazala, pa sem jo isto pri obeh porodnih odnesla brez šivov, tako da ... Ne vem - lahko probaš, manjdljevo olje zagotovo ne more škodit. [sm=smiley1.gif]

Pa keglove vaje se tudi priporočajo - in to na splošno naj bi jih izvajale vse ženske, da jih ne bo 1x doletela inkontinenca - samo ne vem, koliko ima pa to veze s prožnostjo presredka. Pobrskaj malo za keglovimi vajami po netu - zagotovo boš kje našla navodila zanje - mi smo jih sicer dobili v porodnišnici po porodu.

metuljčica7 -> RE: problem (29.3.2010 9:41:40)

najlepša hvala za tole. bom pregledala ;)

Stran: [1]