NatyTaja -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del (14.5.2010 12:06:18)
|
Face ste! [sm=jezicek.gif] Mojsonček - tovja mala je pa res faca s tem dojenčkom! IZVIRNO SPOROČILO: July08 Joj, Mojsonček čist si me zmešala zdej s temi palačinkami pa sirom...... mnjamiiiiiiii... sam NE SMEM[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Kaj ne smeš??? Seveda lahko! Kupi si skuto z manj maščobe, si za zajtrk speci palačinke s pz moke, vode, jajce (jaz jo dam not pa ni panike), potem pa namaži s tole skuto, ki jo lahko v bistvu tudi posladkaš s fruktozo, ali pa namažeš tole skuto pa z marmelado bs!! July - skor vse lahko ješ, sam prilagodit moraš!!! Jaz sem zdejle ravno piščančka pa pečeno papriko!! Njami!! Punce jaz sem tudi na vasi in mi prav paše tole okolje. Sej zdej ne gnojijo več tako zelo. Pa danes smo dobili odločbo za vrtec - začnemo s 1.9.! Sem pa bila najbolj vesela, ker je tudi naš Erik sprejet - so zgleda našli en primeren prostor za tehle 16 odpadlih minijev!! [sm=bravo.gif] Še dobro, da so jeseni volitve župana!! [sm=smiley36.gif] Se trudjo, se trudjo! Evo zdej je pa alarm po točno dveh urah!! Bravo Bani! [sm=bravo.gif]
|
|
|
|