tadejluka -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del (11.5.2010 21:02:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja IZVIRNO SPOROČILO: mini86 hodalca-kere jo mate..kok časa so notr..js sm zdj eno dobila in ma gor tko ful teh igrač in tamau bl kt da bi hodu se s tistim igra..drgač pa sm pozabla mojmu rečt da jo mal dvigne in ma rahlo pokrčene noge notr in pol kr stoji notr[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] sj ne vem a je to dobr al ne Mini - nisem zadnjič zasledila, če se tvoj Marcel že sam dvigne ob opori. Verjetno se. Če pa ne, pa ni dobra hojca - je soseda tole prakticirala in je mali začel lepo hodit, sam ni pa znal past! Je zdej star 15 mesecev in lepo hodi, se pa še zdej ne zna sam dvignit, ne gre po štirih in tudi past ne zna. Res ni fajn. Ko bo vse to obvladal pa ni panike, če je tudi v hojci, če še ne gre čisto sam. Naš je bil v hojci - če jo ktera rabi za posodit je ne rabmo več. Je pa fajn, ker se ful zamotijo not. Za poroko - po moje je 100 evrov več, kot preveč. Nekako tako se da ponavadi, kot bodo oni dali za osebo v gostilni. To pa za dva skor ne more prit več kot 100 evrov. Bravo za vse študentke, ki zbirate voljo in delate naprej, kljub otrokom. Mah tisti komentarji o slabih mamah...bedarija!! To je prej foušija z nijhove strani, ker ti uspeva vse skup!! Sama sem naredila 11 izpitov in diplomo z dvema otročkoma (sem dvakrat abs podaljšala [sm=smiley36.gif] ) Zdej pred Urbijem sem pa še strokovnega nardila pa položla izpit za GČ...v glavnem, hočem samo povedat, da so bili moji otroci velikoooo zraven tašče in drugih, pa se imam za super mamo, ko sem vse to zmogla in nisem odnehala, četudi je bilo turbo! Pa otročki niso zato nič kej prikrajšani, pač pa so veliko bolj samostojni, prilagodljivi, navajeni tudi drugih ljudi. Pa hvalabogu za tako fajn taščo, tasta in pa seveda atija. Če pa rabi ktera kako inštrukcijo iz Matematike...jaz sem jo diplomirala...[sm=smiley36.gif] se strinjam popolnoma...tud jest sem z 2 otrokoma diplomirala, nardila strokovnega,...tako da vsem študentkam---le pogumno naprej!! Z voljo se vse da!!!
|
|
|
|