Tira -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del (7.5.2010 14:18:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: tecka Mene bo pobralo. DAnes smo imeli spet žurko ponoči - od 11h do 1h ga je "krivilo". Čez dan bo pa spet maratonsko spanje, da bo spočit za ponoči. Res ne vem, ga naj začnem budit ali kaj? tecka pri nas je bilo danes ponoči obupno, še tavelika se je obrnila okol na svoji pojstli da je imela noge in glavo obrnjeno, tamala je pa itak precmihala noč, pa na zizi se neki tolažla, jo je ati 3x dal v posteljico in 3x mu je vstala. tko da pr nas ko bi vsaj blo maratonsko spanje čez dan ampak ni upam da je bila luna kriva, nek čudn krajec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] me pa tud skrbi kako bom, ko se bo treba do vrtca/službe spokat, s tem da bom mogla bit do 8h zjutraj v Črnučah. Aha, vidim da nismo edini, ki imamo probleme s spanjem zadnje čase. Tud mi smo bili ponoči pokonci od 22-24h. Noro dretje, pa sva ga tolažila, nosila po sobi in nič, ko si ga položil v posteljo spet jok. No, na koncu je od utrujenosti zaspal. Sem mislila, da bomo spali vsaj do 7h.... ja valda, buden je bil že ob 5.30 [sm=smiley29.gif] In sedaj popoldne spet isto, ko je treba spat in je noro utrujen, dretje da je noro. Pa sem že mislila, da je kakšna luna... moram še za zobke preverit. Jz sem pa danes kupila ful luštne hlače za poleti v C&A, imajo res luštne stvari in niso drage. Komaj čakam, da se tale vreme poštima in bo mal topleje.
|
|
|
|