NatyTaja -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del (12.4.2010 22:32:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 natytaja-a ma te zadeve zvonka furlan..če nima mi prosim napiši cifro in pa kej več o teh kroglicah..a dve leti ni biu nč bolan.. Naš tavečji je kr veliko kašljal in smrkal v prehodnih obdobjih in pozimi. Pa so babike tule gor iznašle tole zadevo, smo probali in deluje. Smo potem samo še pokašljevali - to smo pa rešli s kremo materine dušice od Justa. Vsak otrok (Marcel in Maruša) po tri kroglice dnevno pa zvečer namažemo podplatke in je super. Marcel je bil letos enkrat doma zaradi viroze pa Maruša enkrat zaradi nekega bruhalno-driskalnega virusa, drugače pa imamo kr mir. Ja, je to ta Zvonka Furlan. Mi smo zdej še za izraščanje zobkov naročili (kindival) in za pomirjanje. Pa tudi tidve zadevi nista slabi. Po moje ne more škoditi. Malemu to daš tako, da jih raztopiš v žlički vode, čaja... Mala princeska - sej tole je naraven zvarek! Tisti sirupi kupljeni tudi meni niso všeč. Hvala Alina za čestitke. Sem tudi jaz ponosna nase. Še enkrat toliko pa bom zadovoljna. Je pa šlo tako hitro, ker je blo ful preveč. [sm=jezicek.gif] Je na oni temi ena rekorderka z -15 v tem času. Drugače je pa men važno, da potem to ostane, kar po Montignacu preverjeno. Če se seveda spet ne prenažiraš, ker se razvajaš v nosečnosti pa to...[sm=jezicek.gif] Jaz za tavečjima nisem mogla jest, je moj, za tamalim mi pa sploh ni panike! Pa tak sem nastrojena proti razlikam...[sm=smiley36.gif] Pa kaj je ktera tu iz okolice Ce pa to (razen Goldy), da bi skup šle do LJ? Sicer pa me je zdej v križu štihnlo, tak da ne vem, če bi se pripeljala do Lj. pa potem skoz malega gor pa dol... Pa če bi bla pa ktera za družbo bi se pa potrudla. Sami se mi pa ni za vozit... Goldy bi pa potem od 17. naprej prišla...upam, da se boste takrat še dobile, da prideva zraven. Eh, ko nas je tolk pa vedno kej vmes pride..[sm=jezicek.gif] Imejte se, grem spat...
|
|
|
|