manna
|
Dober večeeeeer! No pa smo nazaj dopustniki... Vidim da ste še vedno strašne klepetulje, saj napišete skoraj vsak dan kak post Mi smo se imeli super, prvih nekaj dni je blo sicer deževno, potem pa se je le segrelo. Naša miss je uživala predvsem v drugem tednu ko je bila voda bolj topla. Spala je kot polhek - ponoči brez zbujanj, čez dan pa dvakrat po najmanj eno uro, včasih celo dve. Prvi teden smo imeli še družbo nekih prijateljev tko da smo bili trije pari in so bili tudi večeri pestri. Seveda je blo njim lažje ker so še brez otrok in so zjutraj spali do 10h, medtem ko sva midva ob rani sedmi uri vsa zmačkana že grela vodo za kavo in mleko... V drugem tednu smo bili pa sami in je blo res sproščujoče...Manči je cele ure mirno preštevala kamenčke, jih premetavala z lopatko, čofotala po vodi, skratka uživala, pa seveda na debelo smo jo mazali s kremo tako da ima samo nogice malčk rjave..res je bla pridna. Tud s hranjenjem praktično nimamo več težav, res sicer da poje bolj malo in da mora biti za hrano pač lačna, ampak nobenega obroka ne spusti več, všeč so ji čevapčiči, sladoled, celo pomfri je dobila. Zvečer in zjutraj še vedno pije Milumil, zdaj pije št. 3, ki je za otroke po enem letu. Smešna je ker zdaj že točno zna "povedat" kaj hoče..govori že nekaj besed, drugače pa čeblja in kaže s prstom naokrog dokler ne dobi kar je hotla. Še vedno je zelo navezana name, kadar je utrujena, očka ali kdo drug absolutno ne pride v poštev, takrat je samo "mama, mama". Neprecenljivo je, ko prileze do mene, se ob moji nogi povzpne na nogice in zakliče "Mama!" Ah človek jo bi kar pojedel. Moram vas še malo prebrat za nazaj..
|