10ka -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del (19.6.2010 21:31:33)
|
mi smo super hiperaktivni. katja je zdaj zares shodila in veselo hodi, hodi po stanovanju. to je ok, če sva sami doma, čim je pa z nami še starejša gavnarka, potem jo pa zbija po tleh na vsake tri korake. mislim, naša katja je tako trdoživo dete, je že popolnoma pripravljena na vrtec. včeraj se je iz daljše službene poti vrnil moj dragi izvezakonski mož. tako da smo danes praznovali v ožjem družinskem krogu. šli smo v slaščičarno zvezda, kjer si je katja privoščila pravo čokoladno torto, jaz pa sem spila kozarec šampanjca. saj veste, ob njenem rojstvu so vsi nazdravljali razen mene. bilo je čarobno, smo pa zaradi izzivov zadnjih dni vsi kar povoženi. oz katja je v glavnem poteptana, ker jo njena starejša sestra SKOZ maltretira. na srečo sem tudi jaz drugi (srednji) otrok, tako da me njuno bockanje in pretepi ne spravijo tako iz tira. pač, tako bo verjetno do pubertete, ko obsta (upam) šli v kakšno ugledno srednjo šolo v tujini [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] uživajte s svojimi palčki malčki... se pišemo
|
|
|
|