lino -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del (24.5.2010 13:31:45)
|
Dan. Jst sem pa od danes prijavljena na Zavodu...mi je porodniška včeraj potekla...joooj kok je minlo to leto, drug teden že pihamo prvo svečko, nooooro... Torto bomo nutellino jedli (domačo)...pa verjetno bom kar pizze velikanke naročila, pa še kako mehiško stvar zraven, se mi ne da neke narezke delat, pa itak jih Maksi ne more jest, kak robek od pizze še že lahko pogrižlja... Drgač se imamo super, zjutraj sprehodi, malo oddremat, popoldan pa zopet koristimo vreme...s kosilom se ne ubadam, ker dragega ni Mare pa v šoli kosila in tako samo mi2 z Maksijem kosiva, pa nč ne komplicirava...[sm=smiley1.gif] O vrtcu še nič novega, pa močno upam, da dobimo mesto, ker drgač ne vem kk bo septembra...komisija je že odločala in čakam na odločbo...držite pesti...[sm=bravo.gif] En vic... Včeraj sem sedel v baru in naenkrat začutil, da moram prdniti. Ker je bila glasba zares glasna in nihče ne bi niti opazil, sem prdce uskladil z ritmom. Po nekaj pesmih sem se že počutil bolje. Zadovoljno sem do konca spil svoje pivo in naenkrat ugotovil, da vsi zijajo vame. V tistem trenutku sem se spomnil, da sem poslušal walkman. hahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahaha
|
|
|
|