ZmajTolovaj
|
Super pesnitev! Tole je sicer bolj za na Zabavo, ampak bom kar sem prilepila današnji mail: Zakaj je Bog ustvaril mame? ☼Ona je edina, ki ve, kje je selotejp. ☼To je bil najboljši način, da lahko dobimo več ljudi. ☼V glavnem za čiščenje doma. ☼Da bi nam pomagale na svet, ko se rodimo. Zakaj je Bog dal tvojo mamo in ne kakšne druge mame? ☼Ker smo v sorodstvu. ☼Bog je vedel, da me ima veliko raje kot me imajo druge mame. Kakšna je bila tvoja mama kot mala deklica? ☼Moja mama je vedno bila moja mama in nihče drug. ☼Ne vem, ker me takrat še ni bilo, toda verjetno je bila precej ukazovalna. Kaj mora mama vedeti o očetu preden se poroči z njim? ☼Njegov priimek. ☼Poznati mora njegovo ozadje. Ali je slepar? Ali se napije piva? Ali reče "ne" drogam in "da" opravilom? Zakaj se je tvoja mama poročila s tvojim očetom? ☼Moj oče naredi najboljše špagete na svetu. In moja mama poje veliko. ☼Je prestar, da bi lahko kar koli drugega počela z njim. ☼Moja babica pravi, da mama ni nič razmišljala. Kaj naredi pravo žensko? ☼To pomeni, da mora biti oblastna, a ne sme izgledati oblastna. Kdo je šef v vaši hiši? ☼Mama ne želi biti šef, ampak mora biti, ker je oče tako neumen. ☼Mama. To se vidi iz pregleda sobe. Ona vidi stvari tudi pod posteljo. ☼Verjetno je mami, vendar samo zato, ker ima veliko več dela kot oče. Kakšna je razlika med mamami in očeti? ☼Mame delajo v službi in doma, očetje pa samo v službi. ☼Mame vedo, kako se pogovoriti z učitelji, ne da bi jih prestrašile. ☼Očeti so višji in močnejši, ampak mame imajo dejansko moč, saj so one tiste, ki jih moraš vprašati za dovoljenje, če lahko prespiš pri prijatelju. Kaj tvoja mama počne v prostem času? ☼Mame nimajo prostega časa. ☼Ona pravi, da cel dan plačuje račune. Kakšna je razlika med mamami in babicami? ☼Približno 30 let. ☼Pri babicah lahko vedno računaš na sladkarije. Opiši najboljšo mamo na svetu! ☼Ona bi pripravila brokoli tako, da bi imel okus po sladoledu! ☼Najboljša mama ne bi zahtevala, da moram poljubiti svojo debelo teto. ☼Ona je vedno nasmejana in svoje mnenje obdrži zase. Je kaj na tvoji mami popolnega? ☼Njeni zobje so popolni, vendar jih je kupila pri zobozdravniku. ☼Njen recept za neko jed, ki pa jo vsi sovražimo. ☼Samo njeni otroci. Kako bi lahko tvoja mama postala popolna? ☼V notranjosti je že popolna. Zunanjost pa bi lahko popravila z neke vrste plastično operacijo. ☼Njene lase bi pobarval modro. Če bi lahko spremenil eno stvar na mami, kaj bi to bilo? ☼Ona ima neko čudno prepričanje, da mora biti moja soba čista. Želel bi, da se tega reši. ☼Želel bi, da bi bila pametnejša. Potem bi vedela, da je to storila moja sestra in ne jaz.