Knjige o nosečnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


pildek -> Knjige o nosečnosti (25.3.2010 6:37:29)

Dajmo še malo poklepetati o knjigah, ki se dotikajo naše tematika. Katere knjige kaj prebirate o nosečnosti - tako strokovne kot romančke, priročnike ...
Meni je fina Watch me ... grow!, ki je zdaj že tudi prevedena Glej, kako rastem!
in pa Vse o nosečnosti in otrokovem prvem letu - Mayo Clinic.
O vzgoji  mi je pa odlična Otroci so tega vredni.
Je katera že brala Bo fantek? Bo punčka? Kakšna je?
Vsak predlog dobrodošel ...

pildek




milena2222 -> RE: Knjige o nosečnosti (25.3.2010 17:54:09)

Meni je konkretno o nosečnosti všeč V pričakovanju otroka - Vodnik za nosečnosti  od  Marie Claude Delahaye,ki opisuje nosečnost po mesecih.Jaz lepo preberem vsak mesec za tisti mesec,v katerem pač sem.Zdej mi je ostal samo še zadnji mesec...




Mysterious -> RE: Knjige o nosečnosti (26.3.2010 10:12:13)



Ojla, jaz tudi rada berem oz se informirano podam v avature - tudi to "kaj vse mora vedeti super mama" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Ful dobra knjiga je Zenki mozgani!!! Punce res morate to prebrati, veliko bolj vam bo jasno kaj ste dajale skozi in kaj nas vse caka!

Sicer pa od Desmonda Morisa Otrok.

Znanost o vzgoji - dobila za darilo in res je super, ceprav je bolj uporabna za odrascajoce otroke... in bolj mal za nosecke in novorojencke.



Svetovali so mi:
"Možgančki se predstavimo"...
spremja, oziroma otočejk opisuje razvoj možgančkov od spočetja do prvega razreda... na socialnem, fizičnem in čustvenem nivoju.. full dobra knjigica o otroških možgančkih.  
"Družine in kako v njih preživeti" Drugače pa sem letos (oz. že lani ) za en izpit prebrala eno res dobro knjigo na temo odnosov v družini in kako novi član "zamaje" temelje odnosa oz. le-tega postavi na glavo. To je pa res knjiga, ki jo priporočam vsem, sploh pa tistim, ki pričakujete 1. otroka. Meni je bilo po tem marsikaj bolj razumljivo in logično in mi je bilo kar malo žal, da je nisem prebrala že prej.







phelps -> RE: Knjige o nosečnosti (26.3.2010 10:41:20)

Super tema! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Jaz sem prebrala Bo fantek, bo punčka Isle (nekaj), meni je odlična.




aly12 -> RE: Knjige o nosečnosti (26.3.2010 15:54:00)

Jaz sem pa bila v prvi nosečnosti in tudi zdaj v drugi pravi knjižni molj. Branje me namreč neverjetno sprošča. Kar se tioče knjig o nosečnosti, sem brala Veliko knjigo o dojenčku (Birgit Gebauer-Sesterhenn) in Otrok od rojstva do šole (Penelope Leach), obe sta mi bili zelo všeč. Zdaj, ko je moj prvi otroček star 15 mesecev pa berem še Me imata kaj rada (Christian Gostečnik) - ko se odločim, ali mi je všeč, javim.[sm=smiley1.gif]
Od romanov trenutno berem Handle with care (Jodi Picoult). Priporočam![sm=smiley1.gif]

Lep vikend vsem...




Stran: [1]