Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
boraksove vaginalete ??? 10.7.2005 14:07:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Sicer ne vem, kako je z njimi v nosečnosti, ampak če ti jih je G predpisal, potem pomoje ni panike. Vem samo, da niso tako močne kot canesten, ker sem jih sama nekajkrat kupila v lekarni (se dobijo brez recepta), ker se mi ni dalo hodit čakat k svoji G, da mi napiše recept za canesten. Mi je farmacevtka povedala, da so švohnejše od canestena. Mogoče ti je ravno zato raje te predpisal.
|
|
|
|
boraksove vaginalete ??? 10.7.2005 16:15:45
|
|
|
|
andreja0
|
če ti je to dala G ,ona že ve kaj je primerno za tebe.Vsakmu zdravniku moraš zaupat.Naj ti povem ,da je meni dala prvo kanasten in mi ni pomagal.Šla sem nazaj in mi je predpisala geonistin.VEndar sem umes šla v bolnico svečk pa nisem vzela sabo,so me v bolnišnici še enkrat dali na ginek.pregled.Tam pa mi je G.predpisal eno tableto,ki sem že pozabila kako se imenuje.Vendar sem moji G.povedala in je kar zajela sapo,kaj to ti je dal? a si jo pojedla ?Verjemi ,da mi ni bilo vseeno in mi tudi ni.Kakšne nasprotne mnenja imajo ginekologi.Bila sem v23t zdej sem 29t. lep pozdrav
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......