Pestunja MiniMonkey (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

Tejča05 -> Pestunja MiniMonkey (24.3.2010 23:26:53)

Tiste, ki poznate to zadevo, me zanima kako se zares obnese v praksi ali samo na sliki dobr zgleda? Ali je bolje prve mesece imeti v tem ali v kengurujčku, isto me zanima za naprej kaj je bolj uporabno? Mam še mesec do poroda pa ne vem ali bi kupila to ali ne.
Kengurujška imam že od prej pa nikoli uporabljenega, mi ni bil praktičen. Štorast za not dat otroka in za vn uzet.

Hvala za odgovore.

lp

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.3.2010 6:52:50)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Goldy -> RE: Pestunja MiniMonkey (25.3.2010 13:33:11)

Jaz jo imam in jo še vedno uporabljam. Imamo tudi kengurujček, ki ga uporabljam še redkeje. Za čisto majhnega in tudi kasneje je seveda bolj primerna pestunja kot pa kengurujček (zaradi hrbtenice). Da pa manj trpi tvoja hrbtenica so pa najbolj primerni hotslingi, wrapi, ki jih imaš čez obe rameni in dajejo mislim, da drugačno podporo otroški hrbtenički.

nena77 -> RE: Pestunja MiniMonkey (7.4.2010 15:35:57)

Imela sem, dobila za darilo ko je imel mali že 2m, tako da smo bolj malo uporabljali, ker se ni hotel navadit. Ti jo pa lahko prodam, za naslednjega si bom kupila sling

Mamisalami -> RE: Pestunja MiniMonkey (16.5.2010 11:19:51)

Pozdravljene punce,

mene pa zanima, kako ste dejansko otroka dale notri. Sem gledala video, kjer zgleda tako enostavno, naša pa seveda joka, ko da bi jo eden rezal, ko jo dam notri. Ali je sling bolj priročen?

Ker malo nazaj meče, sploh priporočajo nošnjo v temle in bi res rada jo dala notri. Kakšne so vaše izkušnje?

Hvala

Goldy -> RE: Pestunja MiniMonkey (17.5.2010 21:11:43)

Hmm, naša je sicer pojokcala, ko sem jo noter dajala, pol ji je bilo pa prav fino. Ker lahko okrog videla. Res je uživala. Sem jo kupila pri enih 4 mesecih. Še sedaj jo včasih nesem v njem -  na boku, ali spredaj, mi je veliko lažje, kot pa kar tako v rokah.

Mogoče poskusiš tako, da ti jo kdo pomaga dat notri? Pa joka tudi potem, ko je že notri? Ko malo hodiš in ji govoriš? Koliko pa je sploh stara punčka? Mogoče je na začetku, ko še ne znaš, mogoče res malo nerodno. Ne morem ti pa nič reči o slingu, ker imam samo to pestunjo. So pa te zadeve verjetno res primerne tudi za otročke - ki se recimo zvijajo nazaj. Mogoče vprašaš P ali pa kakšno fiziatrinjo?

Stran: [1]