MTFP -> še ena tema o darilih :( (24.3.2010 22:54:24)
|
Joj ponavadi so mi najbolj mimo vprašanja kaj naj nekdo komu kupi za darilo, ampak tokrat sem pa jaz v zagati. Potrebujem idejo za darilo za rojstni dan osebo ženskega spola- poročena mamica dojenčka - bolj znanka, kot prijateljica, ki pa mi je do sedaj kar dosti pomagala. Idej mi je pa zmanjkalo, ker: - darilni boni odpadejo - do raznih masaž, kopeli, savn, njej ni - knjiga - nimam pojma kaj bi jo zanimalo (saj pravim je bolj znanka, kot prijateljica) - parfumi, oblačila - tega ne kupujem, ker enostavno ne znam izbirati za druge, oz. mi je to full težko, sploh ker si z osebo nisve tako blizu - rože tudi odpadejo! Skratka iščem že par dni, pa ne najdem nič - kar bi bilo luštno, in vsaj malo izvirno - pa tam nekje v vrednosti 20-40€ Malo razmišljam, ali imajo v 1001 dar, kaj primernega? že dolgo nisem bila tam, pa sem že malo pozabila kaj vse imajo... V skrajni sili mislim sicer kupiti nekaj iz Lusha, če bom še brez idej... Ne vem no, dajte mi vsaj malo pomagati v smeri, kako darilo je vam ostalo v spominu, da č ne drugega, da morda dobim vsaj asociacijo na kako zadevo oz. v kateri smeri naj razmišljam... ponavadi o osebi ki ji kupujem vem vsaj to kake so njene želje, kaj približno si želi, oz. kaj ji je bilo kdarkoli všeč, ampak škoda kupiti, tu pa nič ne vem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|