Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: angina-antibiotiki-vrtec 31.3.2010 9:21:29
|
|
|
|
ledenaa
|
ja atribus saj vsak ki nekaj prodaja je vse najboljše
|
|
|
|
RE: angina-antibiotiki-vrtec 31.3.2010 9:46:06
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Vedno doma še kakšen dan po koncu jemanja AB. Meni je nedopustno da starši peljejo otroke v vrtec dokler so še na AB.
|
|
RE: angina-antibiotiki-vrtec 31.3.2010 9:47:04
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek hm, takole zastopim: če bi mi pediater predpisal 10 dni AB in dal 5 dni bolniške, si predstavljam da gre lahko zadnjih 5 dni otrok v vrtec. Kam pa naj otroka vtaknem ? In izgleda, da je P presodil, da gre lahko. Če bi mi dal 10 dni AB in 10 bolniške, potem seveda je otrok doma. Popolnoma logično. Zdaj pa mi povejte, kdo je neodgovoren ? zdravstvo..k špara
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 31.3.2010 9:56:16 >
|
|
RE: angina-antibiotiki-vrtec 31.3.2010 16:07:33
|
|
|
|
dana
|
Nam je pediater rekel da angina ni tako nedolžna reč. K sreči jo je imel samo enkrat, pa še to smo odkrili po naključju. Ker se mu je kašelj vlekel dalj časa, sem ga peljala poslušat, in potem vidi grlo in mu vzamejo bris in diagnoza agnina. Ni imel nobene vročine, jedel je brez problema, tako da tudi pomislila nisem na angino. In takrat mi je P povedal, da je nezdravljena angina obremenilna za srce in da je dobro, da se poje AB do konca in da je otrok še po koncu jemanja AB doma vsaj par dni.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?