Mini anketa št.4 :) (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

smrka -> Mini anketa št.4 :) (10.7.2005 17:00:21)

ej pikec ful me spominjas na mojo sodelavko ko sem se delala v LJ - bla je polna humorja, vendar ona z razliko od tebe mislim da ni imela fanta nikoli (stara je okrog 32). Sem jo pa dostikrat mal drazila kdaj bo kaj nasla.. enkrat sem jo celo na poroki od sodelavke stalno zbadala da bom sla rect DJ-ju da bi rada plesala ona z njim.. ona je pa sam rekla: a bejž no :) sramežljiva je bla ful :) No skratka še zemraj je samska. Pa ful dobra ženska, sam preveč dela.

Anonimen -> Mini anketa št.4 :) (10.7.2005 17:06:23)

Povzetek:

Ne delaj tolk in pejt žurat, da boš koga najdla :)-

smrka -> Mini anketa št.4 :) (10.7.2005 17:07:39)

yeaaaah! glih to morš nardit pikec :) Aja, saj bom jest brata k teb poslala 8)

Anonimen -> Mini anketa št.4 :) (10.7.2005 17:12:37)

Ma neeee, saj ne žvim sam za službo.

Je zdej lih tko slučajno padlo, da moramo jutr oddat te stvari, ker če ne se vse zamakne za en mesec. Pol pa sej veš kako gre tista: če metulj zamahne s krili v Pekingu to povzroči orkan v NY.

Pol bomo pa bloke začeli zidat šele leta 2008. Jaz pa rabim stanovanje mal prej :)-:)-:)-

Saj mi ni težko bit tle, dokler vem zakaj sem tle. Prej (v prejšnjem življenju) se ni niti enkrat zgodilo, da bi bla več kot 10 min po šihtu tuki. Ampak zdej pa mam svoje zeeeeeelo reeesne projekte in to je to. Zdej morm bit resna in odgovorna :ups::ups::ups: :smajlipajade:

smrka -> Mini anketa št.4 :) (10.7.2005 17:15:49)

ok pikec jest grem zdajle pod tud polj pa v poslikavo modernih hisk k sem rekla da jih bom dons pofotkala, tako da jih bos lahko vidla. Morm it hitr ce ne se bo moj premislu pa nebo hotu it.. :kuza:
Se RR-jamo zvecer ce bos tuki ce ne pa jutri. Lepo se mej!

smrka -> Mini anketa št.4 :) (10.7.2005 17:16:18)

pod tuš ne pa pod tud :)) mal sm hitr pisava :)

Anonimen -> Mini anketa št.4 :) (10.7.2005 17:19:16)

Da ne bo tvoj :love: mislu, da se ti je skegljalo k boš bajte slikala.

Meni jih je že dosti to reklo. Če sem pa sposobna 250 fotk hiš narest v enem šusu. Al pa 500 odvisno od velikosti kartice :ups:...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]