|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste, ki ste imele kontrolo
10.7.2005 11:09:57   
Ada
Zdravo!

Imam vprašanje za tiste nosečke, ki ste v bolniškem staležu in ste imele doma obisk kontrolorja iz zavarovalnice. Pri meni je bil v petek, povedali so mu, da sem bila pri zdravniku, in rekel je, da bo to napisal, in potem ni rekel nič več in je odšel. Nekdo mi je rekel, da moram kar sama urediti zdravniško potrdilo, da sem bila tisti dan res pri njem, sedaj pa me zanima, ali je to res, ali naj počakam, da mi pošljejo zahtevo... Kako je bilo pri vas? Ali je možno, da se sploh nič ne bo zgodilo?

Hvala vsem in lep pozdrav! :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tiste, ki ste imele kontrolo
10.7.2005 11:19:30   
malika
Jaz sem imela kontrolo, ko sem ležala v bolnici.
Prišel je na vrata in me zahteval, mama je rekla da žal ne bo šlo, pa je rekel zakaj ne;...tako sta se šla malo besednega boja, dokler se gospod ni predstavil, da je iz ZZZS komisije. No potem mu je samo povedala, da sem v bolnici, vprašal je še na katerem oddelku-rekla je, da ne ve :zmeden2: in potem je šel.

Drugače pa nisem prejela nobenega dopisa, obvestila, da je bil tam, oz. da bi zahtevali kakšno dokumentacijo.

(odgovor članu Ada)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?