pridna_janja -> RE: partner je nespoštljiv? (24.3.2010 14:40:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kaj bi si mislile o tem, da se vaš partner ne bi cel mesec obril, bi hodil okoli ves zanemarjen, se stuširal vsak drugi dan, pa še to zato, ker bi mu ve visele na glavi, naj se zaboga že umije. Menjal spodnje hlače 1x na 14 dni, enako tudi nogavice. Imel isto pižamo dokler mu je ve ne bi vrgle v koš za perilo, se pravi tudi mesec ali več, če bi bilo potrebno. Imel isto brisačo, dokler ne bi že po kislem smrdela in bi jo ve vrgle v koš za perilo. Bi mu bilo umivanje zob španska vas. Bi si zobe umil le preden bi šel kam ven iz hiše, recimo v trgovino, doma pa ko je z vami pa ne. Bi šel spat in bi mu iz ust smrdelo kot iz greznice. Hodil okoli v nacufani trenirki, ker bi delal doma. Bi Bil bil sicer zelo uspešen pri delu in dober do otrok, vendar...se vam vseeno ne bi zdelo, da je do vajinega odnosa nespoštljiv? Bi se vam zdelo vse to nespoštljivo do vas? Bi imela do takega človeka kakšno hudo strast? Se vam ne bi zdelo zamalo, da on ves užaljen pripominja, kako nočete sexat z njim? Ja no shit Sherlock. Po drugi strani pa bi ve ob dveh majhnih otrocih vseeno bile vsak dan urejen, stuširane 2x na dan, vedno z umitimi lasmi, vedno s čistimi zobmi, vedno namakepirane, z urejenimi nohti, zdepilirane, se pravi urejene kolikor se da, pa čeprav bi bile tudi doma na porodniški. Mnenja, predlogi... joj katastrofa meni bi šlo na zivce bi ga takoj stirala nekam.Še to mi gre na zivce ko kdo sfica in smrdi fujjjjj,včas zavoham da me začne kar glava bolet.No jaz nikol ne sfičam sam tisti ko sficajo ko imajo problem s tem bi se saj umili tam pač ko sficajo in potem bi šli kam med ljudi.Poznam tudi eno žensko staro ene 40 let samska,nima otrok,ne službe samo kadi in na računalnik visi in vedno smrdi po sficu in enkrat sem ji povedala in mi je ful zamerila da kao moski imajo fetiš na to da smrdijo bljakk
|
|
|
|