Katera bolezen? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

karmy85 -> Katera bolezen? (23.3.2010 21:27:29)

Pozdravljene!

Moja 2-letna hčerka je imela v soboto čez cel dan vročino po 39,2,hkrati so se ji tudi na dlaneh in notranjem delo prstih pojavile rdeče malo hrapave lise,na videz rahlo izbočene.Na zapestju pa ima rdeče male pikice,ki izgledajo kot mozoljčki.Vročine pa ni imela več v nedeljo,včeraj in danes.
Včeraj sem bila pri zdravnici,ampak ni vedela postaviti diagnoze,rekla je da ena viroza je,katera točno pa ne ve.[sm=smiley24.gif] Ko smo dale kri,je povedal,da ima povečane levkocite.

Zanima me,če je kateri od vaših otrok imel tudi kaj podobnega ali bi mogoče vedele kaj bi to lahko bilo?

Jutri se greva še enkrat pokazat,če tudi je rekla,da se naj prideve pokazat,če ji ne bodo izginile,ker hočem priti do dna kaj ima.Nama je tudi predpisala eno kremo,ki naj bi bila samo za nego,ne pomaga pa nič.

Anonimen -> RE: Katera bolezen? (23.3.2010 21:28:57)

Vprasaj dr.Tanč

http://med.over.net/forum5/list.php?46

Naja31 -> RE: Katera bolezen? (23.3.2010 22:18:33)

Če ne bi napisala, da sta bili pri zdravniku, bi jaz napisala da mogoče neka oblika škrlatinke, ampak to bi pa zdravnik verjetno prepoznal. 

ksenjak -> RE: Katera bolezen? (24.3.2010 7:18:46)

Ali pa , ne vem ali se tako reče, bolezen umazanih rok. Mislim, da so isti simptomi.

lp

metka_zone -> RE: Katera bolezen? (25.3.2010 11:17:07)

Naša dva sta imela isto...pikice,lise,vročino,...Ko sem prvega peljala k P,da poda diagnozo,ga je sicer pregledala,ampak mi je odgovorila,da ne ve katera bolezen bi to bila.Tudi krvni rezultat je bil vredu,zato naju je poslala domov brez pojasnjevanja.No,nato so mozoljčki izginili,vročina tudi,čez 5 dni je bil vredu.Ko se je tamlajšemu isto zgodilo,ga nisem peljala na pregled,ampak sem čakala,da je izginilo samo od sebe.
Sem pa brala nekaj o 5. ali 6. bolezni ( ne vem katera točno) in imela sta oba vse znake...Malo preberi o tem,morda je to to,če ti P ne da željenega odgovora...

Lp

karmy85 -> RE: Katera bolezen? (25.3.2010 12:10:29)

Sem vprašala zdravnico,če bi bila lahko 5 ali 6 bolezen pa je rekla,da ni.
Bomo počakal do ponedeljka,če bojo izginile,ker potem naju bo pa napotila h dermatologu.Sam se mi zdi,da ima malo manj rdeče dlani.

Stran: [1]