pravljica -> Julče (10.7.2005 10:51:46)
|
o PBJ, ti pa jutri kar v porodnišnico...zakaj že :zmeden: no, mi se še tudi ne damo, čeprav že malo gledam na uro, ko se pojavijo "predmenstrualni" krči v trebuhu...ampak...še ne poznajo na uro :)- ma ja, ta retorična vprašanja že grejo meni tudi na živce...razumem tiste, ki me tu pa tam vidijo, če pa srečam nekoga vsak dan al pa večkrat, pa :hudicek: naj bo tiho no...zakaj je treba vedno "a ti si še kar tu", "a še ne misliš rodit", "a ste se pošteno zmotli pri datumih"..."zdaj se boš pa ja kmalu rešla...boga" - ta mi je še najbolj zoprna od vseh...madona, nikol nič ne jamram, da mi gre ali da mi je šlo hudo ipd...česa bi se pol mogla "rešit"!? ajde, da bi me kaj bolelo, pa da bi non stop jamrala, ampak meni je tako čist lepo...razen tega, da bi rada :duda: spoznala, nikoli pa se nisem počutla bogo in da bi se mogla zato "nečesa" rešit...halo! samo naj se danes pazijo s takimi izjavami...jao jim! 8) ja PBJ, upam da se jutri kje srečava 9nebesa...za danes že skor ne verjamem, bo treba te kao krče še na uro naučit gledat :)
|
|
|
|