Hope2 -> RE: Sedežna - usnje ali mikrotkanina (28.11.2012 8:44:43)
|
Tudi usnje je lahko različne kavlitete, ne samo umetno in pravo, ampak tudi v rangu pravega usnja najdeš različno kvaliteto in različen občutek na dotik. Mi vztrajamo pri usnjeni, mali otrok in pes na kavču, ter hranjenje na kavču... sploh ne razmišljam o kakem drugem materialu. Imamo pa več ali manj vedno belo-umazano belo barvo. 1X SMO kupili temno rjavo in več nikoli. Mogoče psihično, ampak meni se je skoz zdelo da je še bolj hladna, še bolj umazana, prah se je non stop videl gor, če sem z mokro cunjo potegnila, so se fleki videli... bela je tudi kao skoz umazana, ampak zaenkrat nam ustreza, vse fleke dobim dol (čudežna radirka). Je pa res, da ravno zaradi psa, da ne bi spraskal imamo samo na sedalnem delu deko. Če pridejo obiski, to deko sam vržem v kot[sm=jezicek.gif]. sEM se pa tak navadila usnja, da mi je ravno na tkaninah grozno sedet, spet moj občutek, da ves švic prah, umazanija.... vse se zažre not[sm=smiley36.gif]. In če imaš svetlo usnje, ga večkrat spucaš in je kao bolj čisto, četudi je kje pa kje kak flek, če ima nekdo temno usnje, ga manjkrat spuca... najbrž je vse v moji glavi[sm=jezicek.gif] al pa ne[sm=zmeden2.gif]
|
|
|
|