top10 -> RE: korošice (19.4.2010 8:35:28)
|
Jutro! milena 2222 mam to ustno vodo, pa kr pomaga, sam na desni strani še ni o.k., pa jo uporabljam že 14 dni... Jaz tud rada pečem nutelino torto, vmes namažem še jagodno domačo marmelado, pa jo imajo vsi full radi. Sama glih nisem ljubitelj mehkih peciv in tort. Jaz sem pa ta vikend pekla elino torto, pa je bla tud kr vredi. Zdaj pa že res odštevam, sam dans pa jutri še! [sm=bravo.gif] V soboto sem bila v CE, sem vse otroške trgovine prelavfala, kupila par cotik za [sm=duda.gif]. Sestra mi pravi, da imam manijo na cote, pa da bo vsega preveč, sam jaz se ne morem upret. Kupujem zaenkrat sam št. 56 in 62, pa še to vse dolg rokav, kratkega mam mogoče 3 bodije, ostalo bom pa pol, ko se [sm=duda.gif] rodi. Če bo full vroče poletje bom itak mogla, kaj kratkega nabavit. So mi pa full fajni bodiji iz BC iz bambusovih vlakn, so taki naravni, tanki... Uuuu madona sem se razpisala. milabe vem kk je, sama sem isto pozabljiva, sam si zdaj vse na list napišem. Pametni pišejo, butasti pa pozabijo. [sm=jezicek.gif] Eh, ni straha, da bi me povleklo med vampirje, mogoče, če bi kri imela boljši okus. Zdaj si morem pa še seznam nardit, kaj mi še manjka, kupit moram še brisače, plenice, krpice, kozmetiko...ufff pa še drobnarije. Včeraj sma mela mizarja na obisku, da nama nardi novo pohištvo v kopalnici, je treba vse menjat, da bo pasalo s previjalno.... Lep začetek tedna!
|
|
|
|