milabe -> RE: korošice (3.1.2011 14:03:56)
|
heeej ja pr nas je tudi že bolje, mal jo še nosek ponoči heca, tak da se mal prebuja, ker ne more dihat. seveda ker je bila bolana ni nikakor hotel jesti GH, je full težko dihala in jedla... no danes bova že probale spet, joj res nama gre tole počasi... tanjusi - kot je rekla naja7 - če so kolki ok, ni širokega povijanja snežakinja - koliko pa spi čez dan? naša spi še kr, vse skupaj kake 4-5 ur čez dan, pa kljub temu dobi ob 7 flašo, kupčka podre, jo dam v kinderped in v 3 minutah zaspi. A imaš podnevi svetlo kjer naj bi spal? moji je vseeno, pa sem vseeno dala žaluzijo, da je vsaj malo manj sončne svetlobe direkt v sobo, ker je ogromno strešno okno, in je blo prej res svetlo. sam je vseen spala. naša bebaa: jaz je nisem spredaj nikoli vozila, če ji je kaj manjkalo je itak začela jokat, pa sem se ustavla rajše, kot pa med vožnjo kej pedenala.... sicer pa, morm potrkat, se je in se še vedno rada vozi, tak da s tem ni težav. ja pa klobase ;))) so se pr nas pojavle tam nekje konec 4 meseca heheh. zdaj jih pa imamo!!! uh dieta, sem šla ravno danes na dieto zaradi sebe, teh 3 kg ne morem spravit ;))) meni bi blo full težko da nebi jedla mleka, jajc... popijem zihr 1/2l mleka na dan... mal še po forumu počekiraj, upam, da boš čimprej vn iz tega.... TUD OD MENE VSEM SREČNO IN ZDRAVO IN ČIM VEČ SPANJA!!!!
|
|
|
|