|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: korošice
23.6.2010 10:49:22   
top10
pixieM, za materinsko šolo se ni treba v SG-ju nič prijavljati.
kisss, koroške kapljice so pač tk, ker so fejst sladke, kakajo full po njih, mi smo fasali malo rdečo rito... drugače mu jih pa dajem pred dojenjem 5 kapljic na žličko. Mozoljčkov mi nimamo, vprašaj babico zakaj jih ima.
Martinčka, čestitke, da se je pupa obrnila! Sej zdaj, če boš bolj aktivna boš prej rodila! Meni je tud govorila, da je treba bolj počivat, pa nisem ubogala...
Milabe, pol je pri vas tk ko pri nas, tud midva sva na vrhu, naša dva pa spodaj. Tak da mama vskoči če je treba. Če boš pa rodila en dan kasneje, bova pa s tvojo pupo skup praznovali r.d.user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 426
23.6.2010 11:04:11   
milabe
top10 - pomoje ne bo kaj, da bi vidve skup praznovale, sem ravnokar iz CTGja in je vse mirno... po moje bom v + šla, torej julij :( al pa bo polna luna poskrbela za mene... umirila se ni NIČ, se mi zdi da divja skos isto - in to ni malo.

glede teh kapljic.... ka pa une iz Avstrije ko so sam D... po njih je baje bolš, da jih ne zvija tolk, pa vseen dobijo Dja dovolj, A pa kao ni niti tolk pomembn user posted image (mal po spominu pišem)

pixieM ja glede MŠ, upam, da se boš septembra še fajn počutla ;) Js vem da sem bla v 8 mesecu ko cota, zdej sem pa ko ris user posted image

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 427
23.6.2010 11:28:51   
pixieM
Hvala za nasvete. Jaz upam, da se bom počutila ok, prej pa ne bi rada hodila v MŠ, ker sem grozno pozabljive sorte in bom do poroda po vsej verjetnosti že vse pozabila user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 428
23.6.2010 12:48:48   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: top10

Martinčka, čestitke, da se je pupa obrnila! Sej zdaj, če boš bolj aktivna boš prej rodila! Meni je tud govorila, da je treba bolj počivat, pa nisem ubogala...
Milabe, pol je pri vas tk ko pri nas, tud midva sva na vrhu, naša dva pa spodaj. Tak da mama vskoči če je treba. Če boš pa rodila en dan kasneje, bova pa s tvojo pupo skup praznovali r.d.user posted image

midva imava enako situacijo... njegovi starši spodaj, midva zgoraj... in še kakšno leto in pol bo tako, potem bova pa sama:) res je lahko to fajn priročno, sam jaz se še vseen najbolj nase zanašamuser posted image ...

(odgovor članu top10)
Neposredna povezava do sporočila: 429
23.6.2010 17:44:54   
tanjusi
milabe - tebe z velikim zanimanjem berem- ti najbrž veš zakajuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 430
23.6.2010 18:08:15   
milabe
jaja tanjusi user posted image

med tekmo je brcala ko nora, zleda tamali res vejo kdaj je 'tastara' živčna user posted image
pa pojedla sem zraven kilo keksov user posted image user posted image

martinčika - glih tolk da boš fajn taščo ponucala, pol pa bote uživali sami.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 431
24.6.2010 8:22:20   
snežakinja
Korošice zdravo,

Eno vprašanje, če mogoče katera ve... Vem, da imajo v SG porodnišnici enoposteljne sobe na poporodnem oddelku. Ali mogoče katera ve kje in kako si lahko sobo rezerviraš za doplačilo, če je slučajno takrat fraj, ko jo rabiš?
Hvala vsem!

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 432
24.6.2010 8:25:13   
milabe
kolker js vem, če ni gužve in si sama jo lahk dobiš, če pa jo želiš met res za 100% pa pomoje rezerviviraš pa kolker mam v spominu je neki čez 100 Eur (sam ne me držat za besedo, ker nisem prepričana). POkliči v P pa ti bojo povedale.

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 433
24.6.2010 12:51:42   
Martinčka
jaz vem da je na koncu hodnika ena in ena je ponavadi še za rezervo kjer imajo shranjene posteljnine ipduser posted image ... no vsaj na drugem koncu hodnika je bilo tako ker ko sem ležala med nosečnostjo tam sem želela biti sama v sobi in sem bila v tisti sobi kjer imajo v omari posteljnino:)

drugače pa SG nima nadstandardnih sob v oddelku za porodnice - nimaš svoje kopalnice, televizijije ipd.. samo enoposteljna sobica je in to je to...

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 434
24.6.2010 21:45:15   
milena222
Ojla!
Da se malo javim, ta mali že spi...user posted image
Sem vas na hitrco prebrala ( sem skos v nizkem štartu,če se slučajno prebudiuser posted image user posted image user posted image )
kapljice-našega ta malega res hudi zvija,ko sva bila v 1. posvetovalnici,zdravnica ni mogla vrjet,ko ga je videla,zato tudi na priporočilo zdravnice še ne bo jemal AD3 kapljic).Imamo vse živo,bio gaio ( to so probiotiki in so nama v posvetovalnici priporočili ne glede na krče ), koroške kapljice ( naš ta mali jih obožuje,se mi pa zdi,da pomagajo glih 5 minut ) ter avstrijske Antiflat ( kaj pa vem,mogoče malo pomagajo ).Skratka,zgleda da bo treba to dat skoziuser posted image
soba v bolnišnici-jaz sem ful sitnarila za svojo sobo,potem pa sem bila v sobi,kjer sta bili dve postelji 1 dan sama,nato pa sem "na žalost "( tako sem mislila ) dobila cimro,ki je bila SUPER in še enkrat SUPER in sem res vesela,da sva bili skupaj v sobi.Tako da kaj pa vem,drugič ( če seveda še bomo zibali ) ne mislim več sitnarit za svojo sobouser posted image
Tako,zdej pa počivat,jutri je spet dolg dan,hihi

Neposredna povezava do sporočila: 435
28.6.2010 8:51:56   
kisss
hm,.....ke pa milabe hodi? uuu mogoč pa ni več 2v1 :))))))
pa druge,kako kaj? nič kaj vas ni blo, je bil naporen vikend:)
mi zdaj že 2 dni tk spimo ponoči, da kar vriska:)

(odgovor članu milena222)
Neposredna povezava do sporočila: 436
28.6.2010 8:52:10   
Martinčka
no zdej pa ne vem če ni milabe že mamica da je ni nič slišatuser posted image ... čakam na novičke... pri nas nič novega razen tega da me gibi od dojenčka taaaako bolijo zdaj ko je že tako velika da mi gre včasih prav na jok zraven... ta mala je prava cirkusantka.. naju je z možem prav strah kaj bo prišlo ven s trebuhauser posted image

(odgovor članu milena222)
Neposredna povezava do sporočila: 437
28.6.2010 10:10:08   
milabe
taramtatam!!! NIČ SE NE VESELIT!!!! noče vn, pa konc ;)
še kr sitnarim doma, jutri je pdp, po moje nič ne bo... Edin kar je, da zdej 2 dni komaj kej spim, pa mal me špika spodaj. V trebuhu je enako kot pri tebi Mrtinčika, trebuh gre iz trikotnika v štirkotnik v paralelogram ;))))
Samo čakam če bo kej mokrega med nogami....user posted image laufam po stopnicah, spila pol radlerja (mnda vino bolj požene a neuser posted image ) hehe, pa še kr nič.
NO zdej ta tedn bo tud fajn rodit ker bo skos kakih 30 stopinj, super a ne....
ju3 mam zadnji ctg pri G, pol pa v porodnišnico.
Takoj ko bo pa ne skrbite, boste zvedle, se bom prek telefona konektala in sporočila ;)

Neposredna povezava do sporočila: 438
28.6.2010 10:46:25   
Martinčka
ojej milabe, držim pesti da bo kmalu kaj novičk! drugače pa jaz skoraj da laufam po stopnicah in dvomim da kaj to pomaga... kolegica je full hodila ker je imela sladkorno in se ji je sprožilo 10 dni čez rok... tako da mislim da je fajn hodit bolj zaradi fizične pripravljenosti in da nismo zaželane, sam pospešile pa s tem ne bomo kajuser posted image ...

Milabe jaz bom šla v P v SG kar kmalu tako da se mogoče kje nevede srečava, ker želim da me pogledajo kako sem kaj daleč ker me ti premiki taako bolijo da ne vem kako dolgo bom še zdržala... pupa je velika in hoče met svoj prostor.. trmasta že zdajuser posted image  

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 439
29.6.2010 11:31:42   
milabe
user posted image kje ste
pr nas nč novegauser posted image vse mirno... ctg - srce bije, kot da laufa maraton, popadki pa na nuli.
Nič, bo treba še kr čakat.
martinčika, upam, da se bo tebe usmilila, in prej prikukala na svet.
Inika84? kako?

Neposredna povezava do sporočila: 440
29.6.2010 12:03:33   
Martinčka
a je katera zasledila razpored zdravnikov v SG za ta dva tedna? me zanima kako kaj delata Kosi in Lužnikuser posted image ...
Milabe sej bo... kolk je pa že vaš user posted image  težek? jaz upam da bodo vsaj zato sprožili kaj prej porod ker imamo precej veliko pupo v trebuščkuuser posted image  je že zdaj okoli 3300 pa še imamo skoraj 3 tedne do pdpjauser posted image  itak ker imam naroben pdp napisan v knjižici..grrrr za znoret!

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 441
30.6.2010 9:55:13   
milabe
a prav razpored lahk viiš kdaj kdo dela user posted image madona, z vsem si seznanjena, js pa pojma nimam ;)
ja pr nas je tud bla 3 tedne prej 3100, tk da zdaj skor ne upam uprašat kolk je težka. sicer pa tud ni delala več UZja, tak da ne vem, se bomo pustili presenetit....
Po moje, da sprožli ne bojo prej zaradi teže, prej pol nardijo CR, ko si že tam na mizi...
so kolegico pustili matrat je mel mali 4 kile, pa je bolj mala kolegica, in so potem rekli, 'joj če bi vedli, da je tak korenjak, bi pa CR delali' ... malo kasno....
mene pa voda zaliva tako, da prsti niso ne zjutraj pa itak ne zvečer normalni...

Neposredna povezava do sporočila: 442
30.6.2010 10:12:01   
Martinčka
milabe mislim da more bit razpored nekje objavljen za tekoči teden... nekje na vratih, a ne? men so sicer ko sem bila v bolnici kar sestre scitirale kdaj kdo dela, ampak bi moral biti nekje tudi sporeduser posted image

meni pa je začela naša pupa pritiskati na ledvičke in jetra in me boliuser posted image ... pa še desna roka mi je začela zatekat ker sem imela že prej probleme z njo zaradi strdka v žili... upam da se kaj ne poslabša! 

včeraj sva pobarvala otroško sobico da pašejo zdaj stene k tapete... danes še strop in jutri dam na steno še slikice živalic... pa bo otroška končana! hihi skrajni časuser posted image

danes pa se jaz lotim barvanja splanice-komaj čakam da bom delala kaj uporabnegauser posted image

meni so tudi začele noge otekati.. vedno bolj.. sicer še lahko normalno nosim japonke, ampak vseeno vidim da sem cela zabuhla.. do zdaj je pa bilo vse kar fino!

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 443
30.6.2010 11:11:33   
milabe
aha, če bom za vikend šla v P na kak ctg - ali po čudežu rodit, pa ti javim ;)

pridna pri beljenju, je fajn filing, ko je končano in pripravljeno...

aja, še tukaj čestitam INIKI84, za včerajšnje rojstvo sinčka user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 444
30.6.2010 11:13:19   
snežakinja
Korošice zdravo,

Midva sva danes bila na 3D ultrazvoku in sem še čisto paf tak je blo fajn ta malega/malo gledat. user posted image

No spola še sedaj ne vemo za ziher, pa mi je tud čisto vseeno. Enkrat mi reče da je deklica, drugič da je fantek. Ma bom že oktobra vidla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 445
30.6.2010 13:12:02   
milabe
snežakinja, super... ja res je vseeno kaj dobiš, glavn da je vse ok user posted image user posted image

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 446
1.7.2010 8:55:56   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: milabe

snežakinja, super... ja res je vseeno kaj dobiš, glavn da je vse ok user posted image user posted image

točno takouser posted image user posted image user posted image

no jaz pa danes v otroško še samo prilepim slikice pa bo vse pripravljeno za našo malo princesko...
že komaj čakam da grem v P in stisnem našo štruco k sebi...

milabe ti je sitno takole čakat da se kaj sproži a ne? ziher so za povrh še vsi v okolici tečni pa te kličejo in pošiljajo smse če je že kajuser posted image  hihi... jaz sem svojo naj kolegico ob živce spravila ko je bila čez rok (pa sva sosedi) ampak sem ves čas sitnarila.. vsakič ko je šla na pregled, če ni bila hitro nazaj sem že poslala sms če je že kajuser posted image ... no sej mi je obljubila da mi tokrat vse lepo vrne da vidim kak sem bila tečnauser posted image user posted image user posted image ... hihi... more bit res tečno...

jah nič grem zdaj likat potem pa v velenje malo da še kaj kupim in malo izkoristim dan... predvsem morem najt kje dobre nektarine! njami...

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 447
1.7.2010 8:56:43   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: milabe
aja, še tukaj čestitam INIKI84, za včerajšnje rojstvo sinčka user posted image user posted image user posted image user posted image

Inika84 čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 448
1.7.2010 9:05:59   
milabe
začuda imam mir pred spraševanjem, ker sem itak že vsem vnaprej povedla, da vsi dobijo sms takoj ko bo... gnavijo pa mojega, mislim da ima kake 4 klice na dan, če je že ati ;) js pa nobenga.. hehe, sem fajn poštimala
ja sam čakam, pa preverjam če je kje kakšna luža za mano, najbolj hecno je ker še kr hodim okol, in pol kje sedim al pa sem v trgovini in  sam upam, da mi tam kje voda ne odteče user posted image bi blo mal nerodno

Neposredna povezava do sporočila: 449
1.7.2010 9:30:15   
Martinčka
ah sej čez kakšen dan si boš pa želela da ti kjerkoli voda odteče sam da ti že enkratuser posted image ... hihi... res pa ne vem kako je če ti v kakšni kavarni odteče... hihi... kako morejo potem revčki vse sčistit za tebojuser posted image  jim takoj pustim eno veliko napitnino pa šibam v Puser posted image

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

ime
ela23

Katero ime vam je lepše?

Gal (25%)

Filip (34%)

Luka (41%)

Število vseh glasov: 138

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!