MiNa* -> sleepy wrap/hotsling (23.3.2010 0:01:51)
|
še tu vprašam za mnenje: za 3 mesečnika bom kupila nekaj v čemer ga bom lahko nosila. Sprva sem se ogrela za hotsling (pouch), sedaj bolj za sleepy wrap. Kaj mi priporočate? Spodaj sem napisala + in - posameznega po mojem mišljenju, kolikor sem lahko povzela po pregledanih slikah (v resnici nobene nosilke še nisem sprobala) POuch: + ni ga potrebno zavezovati, in si ga zelo na hitro nataknem + otroka lažje vstavim vanj + omogoča (udobnejše) nošenje na trebuhu, boku, obrnjen naprej ali nazaj - oprtan čez eno ramo, posledično te zaradi neenakomerne razporeditve teže začne boleti rama - primernejši za zelo male dojenčke, po 6. mesecu ne več tako SLEEPY WRAP + otroka je bolj prižet k maminemu telesu, ne more pasti ven, tudi če počepnem oz. se malo nagnem - posledično je poleti mami in otroku bolj vroče, se potita + namesti si ga lahko mama in oče (različna višina) - vzame kakšno minutko, da ga zavežeš (saj bi se hitro naučila, pa vendar traja) Doma ni težava. Če stopim na parkirišču iz avta in želim čim hitreje v trgovino, pa je namestitev otroka iz avtosedeža v SW že malo težavnejša - ko ga zavežeš, dol grdo visi preostanek traku - otroka nosiš le v spečem - lunca položaju in trebuh na trebuh. Ni možno nositi, da otrok gleda naprej ali na boku. Prosim če pregledate moje + in - ter me popravite, če se v čem motim. Kaj uporabljate ve in kako ste zadovoljne, nbi izbrale še 1x isto nosilko ali drugo za otroka po 3 mesecu?
|
|
|
|