Anonimen -> pomoč otroku s pp (22.3.2010 14:16:22)
|
Pozdravljeni! Sem študentka višjega letnika v Ljubljani in nudim pomoč pri učenju otrok s pp na vašem domu ali pri meni. Predvsem imam izkušnje z otroci nižjih stopenj, ki imajo težave z razumevanjem besed, izgovorjavo, branjem, slabim pomnenjem,....Torej gluhi, dislektiki,... Skratka poskušam se soočiti s problemi, kjer je potrebno veliko potrpežljivosti, zaupanja in moči, predvsem pa volje,da otrok dobi moč in premaga ovire. To delo me predvsem zanima, ker otroci vedno znova in znova presenečajo, ko vidim kakšen napredek je že s tem, ko otroku pokažeš novo snov z igro, ki jo vzljubi in si s tem vse lažje zapomni! Niso ocene pokazatelj napredka! Pomagam družinam, ki zaradi službenih obveznosti nimajo dovolj časa, da bi z otrokom nadoknadili vse, kar so delali v šoli. Imam pa tudi veliko izkušenj z varstvom otrok. Sicer pa, če kogarkoli karkoli zanima, naj mi piše na: poli.saja@gmail.com Lep pozdrav vsem in vsem staršem otrok s pp: Pogumno naprej, kajti vaši otroci so sončki in niso posebni v tem kar so, temveč so posebni v vsakem pogledu!!!!
|
|
|
|