tinkatonka -> FEBRUARČICE, KJE STE??!!! (10.7.2005 17:55:45)
|
o punce....danes je bil pa dober dan. Ampak kako že pravijo ne hvali dneva pred nočjo ;) No zaenkrat danes se nisem objemala domače wc školjke. In upam da je tudi ne bom. Sem si sicer privoščila malo več spanja, ampak vsaj zbruhala nisem kar sem pojedla in sem vesela kot radio. Pa še mojo najljubšo jed sem si privoščila..mongolska govedina ...mnjami!! Danes sem že malo premišljevala kaj vse moram vedt za 1.pregled pri G. Če se ne motim (prebiranje RR) moraš povedati prvi dan zadnje M, pa družinsko anamnezo, pa katere bolezni sem prebolela, a sem še kaj pozabla??? Aja še to...midva z :love: ne bova vprašala za spol in jaz bi ji dala to jasno vedt že takoj na začetku, da se ne bo kdaj G. zagovorila. Zdaj me pa zanima, a moraš to vsakič povedat, ko prideš na pregled, ali si to mogoče G.kam zapiše??? Punce, ki ste dale že skozi 1.pregled. A moram bit še na kaj pozorna, moram kaj posebnega vprašat na 1.pregledu?? Hvala za odgovore. No še malo, pa bo žrebanje LOTA in se bova z :love: lahko valjala v denarju...ja itak..I WISH....zadela bom pa tko in tko samo z glavo v zid. Sam je luštno ko gledaš če so izžrebane cifre na tvojem listku ;) Držim :miska::miska::miska::miska: da boste kaj zadela na LOTU (pa ne z glavo v zid, tako kot bom gotovo jaz) :) Pazite nase in na vaše :duda:!!
|
|
|
|