v avtosedežu... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

corfu -> v avtosedežu... (9.7.2005 20:09:12)

Ne vem kako bi rešila ta problem, namreč ko je Aljaž v avtosedežu in na poti zaspi, mu glavica vedno pade naprej, ker sedim zadaj mu potem celo pot to malo bučko držim:zmeden2: Je tudi pri vas tako?, da ne govorim o ovinkih, ko mu glava kar opleta levo, desno...s tem, da nisva hitra voznika, no ja...v mejah normale.

lp:rozica:

špelica -> v avtosedežu... (9.7.2005 20:13:26)

NE.Mogoče imaš pa sedež preveč naprej, jaz ga imam v najbolj ležečem položaju kar se da in se mu to ne dogaja.

Anja167 -> v avtosedežu... (9.7.2005 20:14:50)

Mogoče lahko sedežek na enem koncu podložiš z zvito brisačko? Mi našemu med naslonjalo in liček damo zvito pleničko, tako da mu glavica ne opleta.

corfu -> v avtosedežu... (9.7.2005 20:17:11)

narobe sem se izrazila, je še v lupinici, tam ne morem štimat naslona. Lička ima podložena s peno, ki je na pasovih iz obeh strani glave.

corfu -> v avtosedežu... (9.7.2005 20:18:16)

Špelica, koliko je pa tvoj star?

Naja31 -> v avtosedežu... (9.7.2005 20:31:38)

Corfu, pri nas je tudi tako. Glavica mu tako nekam zleze, da mu zihr ne more biti udobno. Naša lupinca je stara ene 3 lete, te sodobnejse pa vem, da imajo se eno "blazinico", ki se malemu naštima okrog glave in potem mu glavico drži.
Mi se bolj malo vozimo naokoli, sicer pa upam, da se bo še naprej pridno redil in rastel, da bomo kmalu potrebovali večji in tudi bolj udoben avtosedež.

Lp, Naja

Gina -> v avtosedežu... (9.7.2005 20:37:20)

Če glavica skače okoli, je avtosedež "čuden". Ko boste kupovale navaden avtostol, pazite na to, da je dovolj globok, ravno prav širok, pa da ima več naklonov, da glava ne skače. Jaz nikoli nisem glavice nobenemu držala, ker v nobenem ni skakala, pa smo imeli 2 lupinici. Pa saj lupinica bi morala biti nagnjena! Ne štekam, saj ni tako pokonci.

špelica -> v avtosedežu... (9.7.2005 21:18:16)

Moj ima 9 mesecev, ampak tudi prej mu ni nikoli glavica šla naprej, mu pa gre na stran.Pa nikoli nisem imela nič podloženo, ker mu je takoj zakuhalo v laseh.

špelica -> v avtosedežu... (9.7.2005 21:19:40)

Ja, Gina, tudi meni ni jasno, lupinica je res ležeča...kako pol glavica naprej?

Anonimen -> v avtosedežu... (9.7.2005 21:33:02)

Saj pri 9 mesecih ga pa že komot daš v ta velik sedež. Tam mu potem lahko podložiš glavo s tistim ovratnikom? :zmeden2:

Anonimen -> v avtosedežu... (9.7.2005 21:34:11)

Oh, trapa. Špelca oprosti. Sploh ni bil to problem pri tebi. Jaz že dvojno vidim. Grem rajš spat. :zaspan:

špelica -> v avtosedežu... (9.7.2005 21:42:14)

Meta, no problem.Moj je v avtosedežu že od začetka osmega meseca!Lupinico je kamlu prerasel, smo med večjimi in težjimi...
pa lahko noč!

Anja167 -> v avtosedežu... (9.7.2005 22:15:44)

No, jaz sem mislila, da bi podložila brisačko prav pod lupinico. Tako, da bo nagnjena bolj nazaj, da bo glavica lepo naslonjena.

Magi* -> v avtosedežu... (9.7.2005 22:34:34)

corfu, jaz te pa čisto razumem. med vožnjo, ko se tamala kaj "rita" v lupinici in potem zaspi, ji glavica enostavno naprej pade. rešitev: še bolj poležeš lupinico. če jo namontiram na avtomobilski sedež tako, da se lepo prilega, je dojenčica preveč v sedečem položaju. zdaj jo nagnem kar precej bolj nazaj. sicer jo bomo pa kmalu preselili v avtosedež, čeprav je maxi cosi cabrio primeren do 13kg. tamala je notri pakirana kot hrenovka, noge ji pa gledajo krepko čez rob sedeža. pa je še kar daleč od 13ih kg.

piščanc -> v avtosedežu... (9.7.2005 23:07:04)

jaz sem ji vedno podložila glavico s kakšno plenico, ali jopico

Pilar -> v avtosedežu... (10.7.2005 9:38:36)

ja, smo imeli ta problem, dokler nismo lupinice pravilno nastimali...pred tem je bila prevec pokonci...

Stran: [1]