tulpek -> RE: Rižolino zvečer? (22.3.2010 15:53:02)
|
Morda se pogosteje zbuja, ker potrebuje več hrane, ima kak zagon rasti. SIcer so neke tabele, kdaj naj bi bili ti zagoni, ampak vsako dete je svet zase. Ali pa čez dan premalo poje. Če boš šla na riž, ji daj po žlički, če jo bo le sprejela. Naš flaške sploh ni hotel, po žlički je pa pri tej starosti lepo jedel in sem mu kar po žlički dala. Traja dlje, ampak ni potem problemov, ko je treba flaško ukinit in lepo se nauči jest. Ne gre potem pri ostalem uvajanju vse mimo ust. In ne obremenjuj se s tem, da bi bilo to potem uvajanje, saj je vseeno, če je po flaši ali na žlico, saj je samo poimenovanje... če si v dvomih, pa počakaj še 14 dni in opazuj dete. Js sem imela ideje že pri 4ih mesecih, ker je norel, ko je videl hrano, pa sem potem še en mesec počakala in potem začela z eno bogo žličko (končnega izdelka, z mlekom) in dolgo je bil na čisto mali porciji (1-2 mali žlički suhega izdelka v mojem mleku). Vse do 6. meseca je bilo tega riža ravno toliko, da je vadil jest, sedaj pa več. Ni pa nič vplivalo na spanje, ker kot je že ena pisala, to le nima toliko kalorij, če ne daš res veliko. Ima pa naš tudi alergijo (k. mleko) in so mi rekli (pri 5. mesecih), da riževe kosmiče lahko, ampak moram pazit, da nimajo kakšnega mleka not.
|
|
|
|