Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:18:05
|
|
|
|
Anonimen
|
vorking grl... pa mal mi je dolgcajt med stanovanji - idijoti delajo spalnice 2m šroke in 5,5m dolge :smajl k bruha: idijoti
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:18:42
|
|
|
|
Nina_
|
Bo kera mal torte?je sadna
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:19:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest mam sok - topel. Bo ktera?
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:19:56
|
|
|
|
smrka
|
jst nebom torte, ker sem se nazrla za vecerjo... Grozno da delas tud dons pikec.. negres nc zurat tudej?
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:22:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Drug vikend. houp Se mi ne žura :((. Jest bi se doma s kakim :love: crtala pred televizijo. Sam kaj k tle pa mam en problem, pravzaprav dva...
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:22:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Kar pij tisti postani sok, mulc ga boš zdej tle ponujov okol :grrr:
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:24:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Meta :(( je frišno odprt, sam v hladilniki ni bil, ker sem vsega včeri spila in novga not pozabla dent :((. Pa kaj si tok huda dans, meta a te meče. Al si krompir pobirala? Pa te hrbet boli?
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:25:51
|
|
|
|
smrka
|
ej pikec, moj bratec je frii, star je 30 let bi vaju mogla mal spoznat 8)
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
A sem res tečna? :ups: pardon. Ja ja smrka, dej jo s kerim spoznej. Sam če se ne bo njene spalnice ustrašu ;)
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:28:11
|
|
|
|
smrka
|
Ma jebodrom ma pikec kar kul :)
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:28:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je tok simpatiko k ti, sem takoj za... Sam pol sem pa jest strejš od njega :zmeden2:. Hihihi ga bom lohk komandirala. Pa še k žlahti na severni pol bom lohk hodila... jupi :smajl skače do stropa:. Viš, pa hiše bom lohk gledala. Tiste ta kjut, tu mač moderne.
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:29:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj bi se pa moje spalnice kdo ustrašu? Al mene v spalnici?
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:30:09
|
|
|
|
smrka
|
jutri bom poslikala "moderne hise" pa bom dala v album da jih bos vidla... Nc, jest bom bratu rekla da kr naj pride en dan v tvojo pisarno, a prov?
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:32:05
|
|
|
|
viv_
|
smrka - uživej v vročini. Kle mamo Sibirijo! Evo filma konc (ful mi je lep), vse popeglan... Kok je viv pridna :love: pikec0 - a ni bil un črnogorc fejst no? Sam je še mal mlajši, mislim da je letnik 80...
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:33:42
|
|
|
|
smrka
|
o viv zivjo, sm zamudila ker film s talustnim igralcem :smajlikisemucedijosline:
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti Smrka, ti ga kar pošli, ša kako uro bom tle. Sam Oazo so pa zaprli. No saj bi se tud kaj druzga našlo. :)-. Ti kaj pa počne ta tvoj brat, ker ekonomista pa nebi, doktorja ekonomije pa še manj. Taki so nevarni, veš. Intelektualni orgazmi pa to...:ups: Uf viv to je pa skor k naš tamau no naš je 83. No ja. Si pa pridna, pohvaljena.
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:37:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ja viv, dej povej dej povej... sej drug teden bo itak že z novo oženjen
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:38:49
|
|
|
|
smrka
|
ej moj bradr je sofer, vozi tovornakca izven slo., res mu bom povedala, bom rekla naj te poklice :)
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:41:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol sam še arhitektka mu fali, saj veš kaj pravijo o tovarnjakarjih...v vsakem kraju .... Jest pa pol doma sama :((:((:((
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:43:19
|
|
|
|
smrka
|
ja, vsemogoce je slisat ja... sam marbt bo pa nehu vozit ker mu je dopizlu vse skupaj
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:44:09
|
|
|
|
viv_
|
Rop tisočletja (ali stoletja - ne vem več točn). Ja Meta., bo uvidel svojo napako ker je mene pustu :)-:)-:)-:)- Pikec0 - kako ni več Oaze? Pa tko lepe spomine mam nanjo - še pred prenovo 8)
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:45:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Eeeeeeee vidiš, takle mamo ane? Sej bi blo kar kul. Tvoj bradr po sveti, jest pa do polnoči na šihtu... Kak srečen lajf... froci pa pr tvoji mtki :zmeden: Kaj praviš na to?
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:46:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Menda je Oazo sanitarna zaprla - nevem zakaj :zmeden2: saj je MC Sranje v podhodu pod ministrstvom, sam niso non stop odprti
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:48:24
|
|
|
|
viv_
|
Sem šla brat kritike od Bridges of MaDison County - pa vsi kok lepa zgodba, pa oh in sploh, pa za jokat lepo... K bi pa ena to nardila bi bla pa ta hujš :pujs:.
|
|
|
|
A ne bo nobena čveka odprla 9.7.2005 22:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Čak viv, zakva se že gre, sej sem ene trikrat vidla ta film, sam se ne spomnim zakaj je bejba :pujs:. Neki vara se mi zdi.:zmeden2:
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Gospodinjska opravila.
пеперутка16
Katera gospodinjska opravila večinoma opravlja vaš mož?