|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A ne bo nobena čveka odprla
9.7.2005 20:07:52   
Anonimen
Gina, saj jih prosim, prepričujem, ukažem, se z njimi lepo pogovarjam... pa nič.

Ne vem, mogoče bom morala zaropotat. Sam se bojim, da se bodo sosedje bunili, da sem preglasna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
9.7.2005 20:08:54   
Baldi
Kr1a, tuki bi čist podpru Gino. Nabavi sušilec, kaj še čakaš. Men sploh ni treba likat:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.7.2005 20:09:40   
Gina
:)-:)-:)- Pikec, a potem praviš, da so kot otroci? No, potem jih bo treba pa malo v roke vzet. Ali pa jih v omaro zapret, da jih ne vidiš!9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.7.2005 20:09:59   
india
Oj! Čer vsem skupaj!
Kaj to kuhate??? Revčki miceni, da jih zdaj mantra! Gina, poskusi mu vročino z zeljevimi listi zbit, al pa krompirjem, da ti ga ne pregreje:rozica:

Al bina, jaz pa tudi nimam volje, dela pa kolk hočeš, ti dam nekaj pirov, pridi k meni!;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Baldi
Aja, pike0 ga rabi:ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
kr1a
gina, jaz mam sušilc, sam sploh ne znam poronat, če prej ne speglam:ups:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.7.2005 20:10:29   
viv_
Samo da se pofočkam, pol grem mal peglat...

Uglavnem, naša Mirna je dones dobila svoj prvi kamp stol in svoj prvi armaflex :bravo::bravo: in to samonapihljiv :bravo::bravo:

Jutr se gremo pa z LARA family skupi kopat v Larix :bravo::fis::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
9.7.2005 20:10:37   
neja
Da se še jaz malo vmešam:)...pravite, da iamte takšne sušilce, ki peglajo???:)-:)-:)-:)- Naš pa noče, pa moram kar sama:(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
9.7.2005 20:12:00   
Anonimen
Baldi saj še pralnega nimam kam dat, kaj šele sušilca.
Taka u **** kopalnica, da bi tja poslala žvet projektanta, da bi vidu ka je naredu.8)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
9.7.2005 20:12:07   
Gina
Čer, Miška. Ja, saj sem malega že slekla, samo v bodiju je zdaj. Pa celo na miru leži, ker ga moj lubi čoha. Upam, da ne bo šlo gor, če ne bom pa mogla nekaj naredit še zraven.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
9.7.2005 20:14:30   
iva01
kakšne pa mate to sušilce iz našga pride vse tako zmečkano ven ko iz R... ga ne uporabljam razen v nujnih primerih al pa nevem prav delat z njim tud to je možno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
9.7.2005 20:14:39   
india
Gina, upam,da ga čimprej ohladiš, ker taki znajo fajn kuhat!:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
9.7.2005 20:15:16   
Gina
Ja,neja, sušilec pegla. Samo moraš ravno pravi čas ven vzet. Če pustiš stat, potem imaš štalo. No imaš pač zmečkano perilo za peglat. Če pa vzameš pravi čas, je pa ko bi zlikal. Če kakšna stvar ni čisto ravna, jo dam jaz na sušilec (npr. kakšna srajčka, ki se mi je ne ljubi dat pod likalnik), čez njo brisačo ali dve in pustim gor, dokler sušilec novo rundo suši. dela pa pri nas itak vsak dan najmanj 1x. Da bi vso to goro perila likala, ga ni denarja.

Pikec, kaj pa če bi dala sušilec na pralni stroj? jaz imam tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
9.7.2005 20:16:39   
neja
:zmeden2::zmeden2::zmeden2:bomo sprobali takoj po sušenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
9.7.2005 20:16:44   
Gina
Še to - sušilec mora biti na tričetrt poln, ne do fula, pa imeti moraš ta velik sušilec, ki ima velik boben, če hočeš lepo nezmečkano perilo ven dobit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
9.7.2005 20:18:10   
neja
kaj pa cote se ti kaj skrčijo? Jaz sem enkrat dala noter trenirko, pa je ven prišla za tri št. manjša:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
9.7.2005 20:18:16   
Anonimen
Ne to gre tko, da je ta kopalnica tko majhna, da noter ne gre niti tamajhen pralni stroj!!!!! uni prav tamicen! Je pa banja, ja to pa mora bit 8) in tko, da se niti tuširat ne moreš, ker je una dvonadstropna 8)

V bivšem domu je pa blo tko, ja da se je dalo vse fajn naštimat, ker sem prenovila tko ko se zagre - sam stanovanje je bivši mož dobil 8)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
9.7.2005 20:22:02   
Gina
Ja, neja, kakšne stvari se skrčijo, tako da jaz zdaj namerno malo večje kupim, se pravi računam tista 2-3cm, kar gre skupaj. No, kakšne stvari se tudi ne skrčijo, ampak tanek bombaž se praktično ves. Samo to mene ne sekira kaj preveč. Pač vzameš v zakup. A veš koliko ur peglanja ti to na leto prišpara! Pa če moraš zato 3 cunje stran vreči, pa jih ne, bi bilo še vedno vredno.

Ja, pikec, to je pa res zoprno, če nimaš normalne kopalnice. Čeprav jaz hrepenim po banji. Imamo samo tuš, pa bi se kdaj prav z veseljem vrgla v polno banjo zeloooo vroče vode. :)9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
9.7.2005 20:24:47   
neja
Ja, me je že izučilo, tako da sem že sprakticirana, katere cote lahko sušim noter in katere ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
9.7.2005 20:25:08   
Maxica
Hello:bravo::bravo::bravo:!
Gina, a ti si tudi zbolela? Moj :love: je že ene tri dni čist bogi. Sicer ni šel k zdravniku, se kr z lekadoli zdravi. No, saj v tem vremenu ni čudno, da človek zboli:grrr:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
9.7.2005 20:25:09   
Anonimen
Jest bi vsakega projektanta poslala za en teden živet v vsako stvar, ki jo sprojektira - bi vidli kolk kvalitetne stvari bi se zidale.

Še pred njimi pa bi poslala v vsako stanovanje ali hišo za en mesec žvet investitorje - bi bili zelo hitro materiali in stanovanja boljša!!!

Matr sem hudobna - ampak bi jih res 8)8)8)8)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
9.7.2005 20:26:44   
Maxica
:ups::ups::ups:Sem prehitro brala, zdaj vidim, da je od Gine :duda: zbolel.:ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
9.7.2005 20:28:01   
Anonimen
Ja kuha ga bogi, pa še poletje je...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
9.7.2005 20:31:07   
Gina
Čer maxica! Ja, naš kuha. Upam da bo hitro šlo nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
9.7.2005 20:31:19   
Baldi
Vidim, da ste že vse obdelale medtem, ko sem dal jaz:duda: spat.
Midva ponavadi tudi kupujeva malo večje številke kofekcije in obvezno sušiva na programu za blago sušenje. Pa nikoli ne sušiva do "fula"( obstaja namreč več stopenj). Ja potem je pa potrebno takoj zložiti perilo in si "frej".

pikec0, ja tvoja situacija je pa malo bol zaj..na. A na ogledu stanovanja te to ni motilo, da je kopanica majhna:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?