Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Gospodinjska dela v nosečnosti 23.3.2010 21:16:28
|
|
|
|
Anonimen
|
V nosečnosti je treba samo ležat. Skratka odpovedat se je potrebno vsem aktivnostim, še najbolj pa gospodinjskim delom. Zakaj bi delale to, kar lahko namesto tebe naredijo drugi?
|
|
|
|
RE: Gospodinjska dela v nosečnosti 23.3.2010 21:56:26
|
|
|
|
bubal
|
Sem v 27t in delam vse , saj se s pikico dobro počutiva .
|
|
|
|
RE: Gospodinjska dela v nosečnosti 24.3.2010 16:27:01
|
|
|
|
Anonimen
|
izogibati se je treba močnim čistilom!
|
|
|
|
RE: Gospodinjska dela v nosečnosti 31.3.2010 13:24:16
|
|
|
|
misar
|
v prvi nosečnosti sem delala praktično popolnoma vse, razen na koncu sem bolj težko tla v kopalnici pomivala, ker imamo majhno kopalnico. celo kitala sem strop in belila, ter pomivala okna...premikala sem omare in jih sestavljala- to seveda ni pametno! v tej nosečnosti mi je dala samo malo za mislit moja G, ker sem tamalo nosila v 5. nadstropje in mi je rekla, da verjetno bo vse ok, kaj pa če ne bo? si bom očitala? in od takrat naprej je ne nosim več, hodi sama. pa ji sploh nisem povedala takrat, da zraven seveda še 10kg težko vrečko nesem iz trgovine v drugi roki. zaenkrat je vse ok, pa spet delam vse kot sicer, le dvigujem tamalo bolj ne kot ja. tu se res pazim, ker ne bi rada škodovala drugemu otroku.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?