|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gospodinjska dela v nosečnosti
23.3.2010 21:16:28   
Anonimen
V nosečnosti je treba samo ležat. Skratka odpovedat se je potrebno vsem aktivnostim, še najbolj pa gospodinjskim delom. Zakaj bi delale to, kar lahko namesto tebe naredijo drugi? user posted image

(odgovor članu Barbara_L)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
23.3.2010 21:56:26   
bubal
Sem v 27t in delam vse , saj se s pikico dobro počutiva user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.3.2010 16:27:01   
Anonimen
izogibati se je treba močnim čistilom!

(odgovor članu Barbara_L)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
31.3.2010 13:24:16   
misar
v prvi nosečnosti sem delala praktično popolnoma vse, razen na koncu sem bolj težko tla v kopalnici pomivala, ker imamo majhno kopalnico.  celo kitala sem strop  in belila, ter pomivala okna...premikala sem omare in jih sestavljala- to seveda ni pametno!

v tej nosečnosti mi je dala samo malo za mislit moja G, ker sem tamalo nosila v 5. nadstropje in mi je rekla, da verjetno bo vse ok, kaj pa če ne bo? si bom očitala? in od takrat naprej je ne nosim več, hodi sama. pa ji sploh nisem povedala takrat, da zraven seveda še 10kg težko vrečko nesem iz trgovine v drugi roki. user posted image  zaenkrat je vse ok, pa spet delam vse kot sicer, le dvigujem tamalo bolj ne kot ja. tu se res pazim, ker ne bi rada škodovala drugemu otroku.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?