NUK ali AVENT? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lefairyon -> NUK ali AVENT? (9.7.2005 16:47:20)

sem napisala že na forumu dojenček in otrok pa ni odgovora...in sem še sem prilepila ker je ta forum bolj obiskan...vesnaRR ne se jezit;)...

odločam se za nakup flaške z nastavkom namesto cuclja pa me zanima katera je boljša...sem videla temo spodaj glede Aventa pa sem se odločila da vas vprašam glede te odločitve...do sedaj je moj sonček pil iz Lumpijeve flaške in je bila zelo fajn zdaj pa bi rada da začne piti na nastavek...
hvala že vnaprej za vsak odgovor...
lp, nadi:rozica:

malecka -> NUK ali AVENT? (9.7.2005 16:50:19)

ja mi še nismo prišli do tam a ti nisem velik pomagala a ne ?

india -> NUK ali AVENT? (9.7.2005 16:50:22)

Meni so Aventove flaške boljše, Nadi,ker so širše in jih lažje pomiješ. Poleg tega so Aventovi nastavki zelo fini, enostavni za pomit in niti niso tako dragi,kadar jih hočeš menjat. Jaz imam še Janovo flaško za nastavek, se pravi 5 let, pa je kot nova, vmes pa smo menjali nastavkov malo morje. Dobiš pa mehke in trde nastavke za Avent flaške.
Z Nukom pa nimam drugih izkušenj,le to mi ni všeč, da so tako ozke flaške.

neja -> NUK ali AVENT? (9.7.2005 16:52:17)

Avent

LP:)

Zea -> NUK ali AVENT? (9.7.2005 17:13:40)

Avent, to pa zato ker imamo že od začetka Aventove in jih lahko zdaj kombiniramo tudi s trdimi nastavki. Smo zadovoljni, Nukovih pa ne poznamo.

Pozdrav;)

iva01 -> NUK ali AVENT? (9.7.2005 19:30:32)

Baje je od aventa fajn ker lahko menjavaš nastavke pa tud navaden cucelj pače gor oz. na navadno aventovo flaško pašejo tud vsi različni nastavki

Maxica -> NUK ali AVENT? (9.7.2005 20:07:55)

Jaz oz.moj :duda: ;)tudi že od vsega začetka uporablja Aventove flaške. Z Nukom nimam izkušenj, saj smo z vsemi Aventovimi izdelki, ki jih imamo, maksimalno zadovoljni.:bravo:

Stran: [1]