Mater, sem afna...! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

HuAnita -> Mater, sem afna...! (9.7.2005 15:26:28)

Evo, prvič po porodu sem nekaj kupila SEBI, za oblečt. In to pregrešno lepo, pa niti ne tako drago Labodovo obleko, takšno poletno, za prihodnje leto, za službo (hm, če jo bom imela:zmeden2:).
Sicer bom do porodniške tolkla minus, ampak sem ful vesela, da sem nekaj 'naredila' zase:bravo:9nebesa

malecka -> Mater, sem afna...! (9.7.2005 15:28:33)

:bravo::bravo: zate tako je prav

lefairyon -> Mater, sem afna...! (9.7.2005 15:30:05)

:bravo::bravo::bravo:saj moraš včasih tudi sam sebe malo počastit s kakšno stvarjo...jaz sicer še nisem našla prave priložnosti za nakup kake večje oz. dražje stvari si pa kupim kakšno malenkost...če ne drugega vsaj kakšno čokolado...:)-:)-:)-
lp, nadi:rozica:

iva01 -> Mater, sem afna...! (9.7.2005 15:36:44)

čestitam tud zase moraš kaj kupit, sej jaz mam tud tako navado naprimer grem po nakupih v citiparka, btc pa emporium in najprej oblavfam vse otroške trgovine da se mi ponavadi pol za sebe več ne da gledat,se pa že nekajkrat naredila da sem šla po nakupih ampak samo za sebe in v otroške trgovine niti pogledala nisem, sej vem da se sliši mal sebično sam včasih je treba prav to naredit:)

malika -> Mater, sem afna...! (9.7.2005 15:40:31)

Tako se dela!!!!

Jaz sem isto naredila lani, le da sem kupila malo dražji kostim(ker sem enostavno nekaj morala naredit za dušo), čez 14 dni pa sem ugotovila, da sem noseča. No kak mesec sem ga konkretno nosila, potem pa sem ga nesla nazaj v trgovino in ga reklamirala :)-:)-:)-

Pa dobila celo denar nazaj:)-:bravo:

anajmad -> Mater, sem afna...! (9.7.2005 15:48:37)

Men je pa moj:love:kupil parfum,ki sem si ga že ddddoooollllggg želela.Pa sem tok vesela,da sem se takoj našpricala,zdej ga pa glava boli.
en lp:morje:D.

kalimero -> Mater, sem afna...! (9.7.2005 15:49:43)

:bravo::bravo:HuAnita! Dobro jo nosi, minus boš pa že pokrila, nič bat. Paše nekaj za dušo,ne?

mammy26 -> Mater, sem afna...! (9.7.2005 16:10:18)

:bravo::bravo: čudovito.

Veš, moj :love:pa kar reče: "eh, kupi si nekaj kar ti paše." Ali pa me pelje v trgovino in reče, izberi si kaj.

Nekaj si moramo pa tudi zase privoščiti, mar ne? Sej konec koncev moramo malo skrbeti, da bomo poleg lepih otročkov zgledale lepe tudi mamice.

Lepo se imej!:)

By the way, kako kaj kaže za v sredo?

ninca -> Mater, sem afna...! (9.7.2005 19:32:56)

:bravo::bravo::bravo:

urši* -> Mater, sem afna...! (9.7.2005 19:40:11)

prav maš, prvošči si, sej si ti tudi zaslužiš:bravo::bravo::bravo:

snorlax -> Mater, sem afna...! (9.7.2005 20:03:40)

Bravo, HuAnita!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Maxica -> Mater, sem afna...! (9.7.2005 20:13:34)

Čakamo na pofotkano afno;)! Drugače pa-:bravo::bravo::bravo: zate!

Bejba -> Mater, sem afna...! (9.7.2005 20:56:50)

:bravo::bravo::bravo: Hočemo slikice!!!! :bravo::bravo::bravo:

HuAnita -> Mater, sem afna...! (9.7.2005 21:08:51)

Šitek, nima digitalca doma, sem ga vrnila frendici (imam občasno sposojenega)... Boste morale počakati do naslednjega leta;)

Stran: [1]