Mirna* -> Za Julijo (12.7.2005 18:18:25)
|
Hvala za izcrpen odgovor! Jaz imam PDP 14.9.. Prvic sem sla 1 teden cez rok, bila sem zaprta, nic zmehcana, ker pa je zacela odtekati voda, so me ze morali dat v porodno - ce ne bi me po mojem se kar domov posiljali pa na vsake 2 dni na amnio. Ce samo pomislim na amnio.pa na gineko.ki bi me spet nadiral, da to ni nic, da je vse trdo, kaj delam, da ni nic zmehcano...haloooo! Takele mi je metal ven. A niso nekateri prtisnjeni?= Kaj mi potem svetujes? Da poklicem v porodnisnico? Mogoce bo najbolj, da se najprej pogovorim s svojo gineko.pa mi bo ona svetovala, kaj naj naredim. Moje okrevanje po CR ni bilo hudo - ce primerjam s prijateljico, ki je 3 tedne nazaj rodila fanta, skoraj 4 kg, ona pa je suhica, za sabo ima "normalen" porod, dolg 9 ur - hvala lepa. Zenska se danes ni prisla k sebi, bleda je, ima tezave s pritiskom, ledvicami, rebrom, shujsala je prevec...skratka, njeno okrevanje v primerjavi z mojim, pa sem rodila s CR, je veliko tezje. Lahko da si ze veckrat napisala, pa sem spregledala - kdaj imas ti PDP? lp, A
|
|
|
|