Se ena ... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

tinaaja -> Se ena ... (9.7.2005 14:03:15)

Pozdravcek vsem na forumu.
Prav super je brati vse izpovedi bolj ali manj :nosecka: :) Midva z :love: sva se tudi odlocila, da bo pocasi cas, da se nam pridruzi se en clan, no tudi proti dvema ne bi imela nic proti... hehe Danes vzamem zadnjo KT in potem samo zamenjam s Tifolom.. Oktobra se pregled pri G, pred tem pa se genetsko testiranje za cisticno fibrozo (zal imam pokojni sestri zaradi te bolezni). Tok upam, da moj ni prenasalec.. Ampak sem optimisticna, da bo itak vse ok, in to je vazno a ne :) Komaj cakam, da minejo ti trije meseci, ko naj ne bi zanosila in da gremo potem resno na delo :sloncek::sloncek::sloncek:
Pridne bodite pa kaj soncka naj kaksna poslje :bravo:

tinkamiška -> Se ena ... (9.7.2005 14:23:16)

Pozdravljena Tinaaja:)

Res lepo, vaskič, ko se katera na novo pridruži in s partenrjem začne načrtovati novega člana, ali pa dva:)-

Želim ti, da bi vse potekalo tako, kot sta si zamislila, nič komplikacij in da bi ti ti trije meseci minili kot šus:) Še dobro, da je poletje in se marsi kaj dogaja, bo verjetno hitreje minilo:)

Si že bila na dopustu?

Lepo bodi:rozica::rozica::rozica:

Tinka

tinaaja -> Se ena ... (9.7.2005 15:03:10)

Ja, Tinkamiška, jaz tok komaj cakam, da minejo ti trije meseci.. Ze zdaj se mi "malo" mesa od vsega pricakovanja, se noseca nisem pa ze vozicke gledam :ups: Na sreco je moj taka faca, da se mi samo smeji, da me ze zdaj hormoni dajejo :metulj:
Prvi del prekratkega dopusta je ze za mano, drugi del pa prihaja 15.7. :morje: :morje: :morje: Jupi... Khmm bo treba malo pazit na morju pri :sloncek::sloncek: - to mi je po 10 letih jemanja KT zdaj nekaj cisto novega :zmeden:
No saj ce kaj preseneti, nimam nic proti, ampak vseeno se mi zdi, da je bolje, da pocakam te tri mesece.
Pa tvoj dopust? Pocutje?
Lp, t

Nataša31 -> Se ena ... (9.7.2005 15:14:13)

Tinaaja pozdravljena med nami!

Midva z mojim :love:, sva se tudi odločila, da je že čas z enega ali pa tudi dva :duda:. Prej sem jemala KT skoraj 8 let, nehala v aprilu, junija smo že začeli delati na :duda:. žal je ta mesec prišla :hudicek:, tako da gremo v nove boje. Bi bilo super če bi rodila :duda: tam nekje v aprilu, a ne? Z mojim :love: greva v času moje O na :morje:, tako da upamo da bom ta mesec že :nosecka:.
Kar se tiče paziljovsti po KT, nič ni hudega če rata prej, ampak zaradi bolezni v družini pa je bolje da počakaš. Kaj pa če bi šla prej h G? So dopusti ne?
No se beremo, imej lep dopust, pa čimprej poročaj o :roza:!
Nataša

tinaaja -> Se ena ... (9.7.2005 15:26:04)

Drzim pesti za vaju Natasa31 in da ne bo vec :hudicek: ampak najprej :roza: :modri: in :nosecka: pol pa se en cukr :duda:
Hja, jaz bi tud sla raje prej k G, sem tudi pisala na GK na Slajmarjevi, da ce lahko avg ali sept, da sva se odlocila,da zanosiva, pa se dobila nazaj tok neoseben odgovor: Naroceni ste 4.10... Tud ne: zal so dopusti, ali pa da ima zasedeno... GRRR... Upam, da bo to zadnji samoplacniski pregled in da bom naslednjic ze med dopoldanskimi pregledi z :nosecka:. Popolna razlika z genetskimi preiskavami, kjer so me hoteli narocili cez 3 dni - njih sem pa jaz prestavila na avg, sept - moram vso dokumentacijo zbrati.
Uzivajta na dopustu in cakam na vesele informacije!
T

petra.horzi -> Se ena ... (10.7.2005 1:06:07)

zdej ste pa men zbudile eno vprašanje
zakaj naj ne bi zanosila tri mesece po KT?
a je lohk kej narobe al kako?

tinaaja -> Se ena ... (10.7.2005 11:23:02)

Ojla,
kolikor sem jaz prebrala je dobro, da se telo malo ocisti hormonov in da dobis ta prave :hudicek: . Med jemanjem tebale to bolj kot neka simulacija, saj ne pride do ovulacije. Poleg tega naj bi se stanjsala stena maternice (ali nekaj tekega), kar lahko (ali pa tudi ne) povzdroci SS - naj bi bilo vec moznosti. Veliko zensk ni imelo nobenih problemov, ce so zanosile takoj po prenehanju jemanja tablet, ampak jaz ne zelim riskerat in se pol obtozevat, ce bi slo kaj narobe. Minimalno naj bi pocakal vsaj prvi cikel - by Pusenjak. Odloci se pa itak vsaka po svoje :metulj:
Nedeljski pozdravcek vsem, pri nas se je celo malo soncka pokazalo izza oblakov - koncno :bravo::bravo::bravo:

Anitka -> Se ena ... (10.7.2005 16:47:35)

Hej Tinaaja in dobrodošla med nami. Upam, da se prav kmalu preseliš malce višje med vesele srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

Glede KT pa naj povem, da tudi midva nisva nič čakala, ampak sva takoj začela s polno paro. Žal pa po dveh letih rezultata še vedno ni. :(:( Enkrat že bo.

Pa pa,

Anitka

PiaM -> Se ena ... (10.7.2005 20:11:01)

Tinaja, čimveč sreče ti želim in da vama hitro porata naredit eno lepo :duda:.

:rozica:

Stran: [1]